Julafton är över...

Jaha, då har det varit julafton detta året med. Vit också som vanligt. :P Men mysigt blev det  iallafall. =)
I söndags va Lina ute hos mig och spelade Bingolotto. Men vi tröttnade efter nyheterna så då körde hon hem och jag körde hem till pappa för att sova där. Mysigt. Sov inte så jätte bra, men skönt o inte vakna själv på julafton. =) Åt lite frukost hos pappa, sen åkte jag hem för att göra mig iordning. När det va färdigt, va det upp till mamma o lämna julklapparna vi skulle ha där och sedan upp till pappa igen. Gick in till Stina och väntade på att Kalle Anka skulle ta slut så vi kunde dela upp alla julklappar. =) O när det va färdigt åkte vi hem till mamma och åt massa maaat. En av höjdpunkterna på julen. hehe. När alla va mätta i magen kom tomten. Va så roligt att se Wilma, hon tindrade verkligen i ögonen och hjälpte tomten med julklapparna. Och varje gång hon fick julklapp gav hon tomten en kram. Underbart att se! =) Många klappar blev det, har ingen speciell favorit. Men är mycket nöjd.

Idag vaknade jag givetvis med världens huvudvärk och ont i halsen. Fick leta i varenda väska efter alvedon eller Ibumetin, och jag hittade TVÅ ibumetin i en gammal väska. Så nu hoppas jag att det går över. =) Är ju party ikväll med brudarna. Kommer bli kanonskoj. Synd bara att man ska jobba imon. :P Men det får man ta, hehe.

Nehe, nu ska jag plocka iordning på mina julklappar. :D
Ha det gott och GOD JUL på er alla. =)

Fredagkväll!!!

Äntligen fredag!! Känns helt underbart att ha jobbat förmiddagen och sen ha hela helgen ledig. Jobbar inte förens annandagen nu. UNDERBART!! När jag kom hem hade min underbara pojkvän fixat ett litet julbord. Eller litet och litet, det va massa god mat. =) Syster va här också och gjorde oss sällskap. När vi tre va mätta och belåtna va det så mycket mat kvar att Andreas ringde till sina föräldrar och bjöd ner dom. Och dom åt sig mätta och ändå fanns de mat kvar. haha! Efter maten delade jag och Andreas ut våra julklappar. Eller jag gav han en och han hade köpt massa till mig. :S Kände mig lite dum... Av mig fick han en mp3 spelare. Och av honom fick jag, pyjamas byxor+ en tröja till, ett nattlinne, en skiva SingStar, en vågtång och ett stort fat från MINE serien. Fatta att jag kände mig dum...usch!! Men får väl köpa nått fint till honom när han kommer hem igen. =)
Imorgon kanske jag ska med mamma och dom in och handla. Har inte bestämt mig än. Sen vid ett tiden är det middag hos Andreas föräldrar. Lite innan fyra åker dom. =( Sen är det 18 års kalas på Hasslö hos min "plast" kusin Daniel. Ska bli trevligt. :D
Nehe, nu vet ja inte vad jag ska berätta mer.

God kväll!!

Julstämning??

Nej, jag känner faktiskt ingen vidare julstämning. Vet inte varför. Har väldigt juligt hemma, ljusstakar och julgardiner och dylikt. Men ingen julkänsla för det. Kommer kanske inte förens själva julafton, förens man sitter där bland släkten och umgås. =) Ska bli kul och se Wilma när tomten kommer. :D
Veckan har varit ganska lugn. Besiktade bilen igår och den gick INTE igenom. Tre punkter. Inte så stora fel men det är sååå retfullt. Så dagen började inte så bra. Efter jag varit på besiktningen åkte jag in till stan. Vandrade runt lite och gick sedan och fikade hos mormor. Efter fikat va det jobb som gällde. OVANLIGT!!! Jobbet gick bra, mycket folk, började lugna ner sig vid åtta halv nio. Fattar inte att folka orkar storhandla så dags! Idag va det upp och börja jobba åtta. Vilket är väldigt tufft för mig som brukar jobba eftermiddagar oftast. Men dagen rusade förbi...mycket folk. Men det va bara uppvärmning på vad som kommer imon, då kommer ju lönen för några. Sen på fredag kommer ytterligare en lön tror jag. Då tror jag vi får jobba som bara den... Men sen är jag ledig hela helgen och jobbar inte förens Annandagen.

Jaha, nej nu ska jag lägga mig på soffan innan jag ska slänga mig i sängen. =)

Puss o hej!!


Ledig dag!!

Jaha, då va denna lediga dag snart slut. Imon börjar en hel lång vecka med jobb och slit. Kommer vara mycket att göra såhär innan jul. Plus att jag bara har öppningar och stängningar denna veckan. Suger!! Men, det är tur att man inte jobbar hela dagar så man hinner in och köpa dom sista julklapparna. Snart julafton ju! =)

I fredags slutade jag halv nio. Sen ringde min kära pojkvän och frågade om jag ville ha pizza. Jag va inte så sugen på det men han och mina kära systrar ville ju ha. Jennie va barnvakt. hehe. Så jag körde och hämtade tre pizzor och när man kände lukten kunde man ju inte låta bli att ta en bit av varje sort. haha. Efter pizzan gick jag o Wilma och la oss i sängen o kollade på Ice Age 2 och sedan fick dom åka hem o sova. Lördagen gick till att jobba hela dagen. Mellan 9 - 18.30. TUNGT!! Skulle på fest efter men jag va så slut att jag orkade inte. Så jag duschade av mig och hällde upp en Martini Bianco och satt och smuttade på. Mycket mysigt måste jag säga. =)
Idag har jag umgåtts med båda mina föräldrar. Inte illa! Först upp till pappa på en fika och satt och pratade o så. Sen upp till mamma för att göra Ischoklad och Knäck. Har faktiskt aldrig gjort det innan, så lite premiär. :D När jag sedan kom hem har jag donat lite här hemma, o nu sitter jag här framför datorn med TVn igång. Andreas och Daniel sitter klistarde framför TVn och kollar på Rena Rama Rolf. =)

Ha det gott allisammans!

Puss o Kram

man borde ta vara på det man har...

..ja det är så sant. Men kan vara svårt i vissa fall. Man vet aldrig vad man har förens man har förlorat det. Tyvärr är det så. Jag har klagat på att jag inte får fira julen med Andreas detta året. Men får ju fira andra år med honom. Det finns så många som har förlorat någon som de aldrig kommer att träffa och aldrig kommer att fira julen med. Man måste börjar tänka i andra banor och verkligen uppskatta det man har i livet, innan det är försent. Jag kan erkänna att jag blir lite nere när jag vet att Andreas ska åka, men det är nog för att det fanns någon i mitt liv för många år sedan som sedan åkte ut på resa och kom aldrig hem igen. Han bara försvann. Vet inte om det sitter kvar fortfarande, men jag tror det.

Idag är det jobb som vanligt. Jag skulle ha varit ledig idag eftersom jag jobbar på lördag. Men imon är det Lucia och jag har lovat Wilma att kolla på henne när hon är Lucia med dagiset. Har kollat fel dag och trodde jag jobbade eftermiddag. Men som tur va kunde jag byta med Kristin. Så jag jobbar åt henne idag och hon jobbar åt mig imon. Så jag förlorar inga pengar. SKÖNT!!! :D  Så imon på min lediga dag blir det staden för att köpa julklappar. Har fortfaranade många kvar. Plus att jag ska lämna tillbaka den julklappen jag har köpt till Andreas för att sedan köpa en annan, som jag vet att han vill ha. Känns bättre så. Till helgen blir det jobb hela lördagen, och p.g.a. det så kan jag inte följa med tjejerna till Växjö. Så tråkigt, hade verkligen hoppats att jag med kunde följt med. Men man måste ju jobba för att få in pengar...

Jag har inte så mycket mer att berätta just nu. Klockan är 11.00 och jag sitter här i soffan som en soffpotatis. haha. Ska ta tag i dagen och bädda sängen och lite så. Måste ju göras. ;)

Men ni får ha det underbart allesammans!!

Puss och hej leverpastej!!

herre gud!!

Kollade i min almanacka nu.. Andreas åker nästa lördag. :(
För er som inte vet så ska Andreas åka till Åre med sin familj över julen. Jag skulle följt med men jag
fick inte ledigt från jobbet. :P Som sagt  blir det första julen utan Andreas. usch, kommer bli såå tomt.

Helgen har varit gaanska lugn. I lördags var jag bara hemma hela dagen o slappade. Sen på kvällen åkte
jag in till Lina en runda för att sedan göra mig iordning och åka och bowla med några från jobbet. Va skit kul måste jag säga. Tyvärr vann jag inte.. men jag var nära. Gjorde ändå 4 strikes men Kristian gjorde många spärr.  :P så han vann med några få poäng. Men jag kom två i alla fall, och sist men inte minst kom Sara. =)  Efter det va det några som skulle festa vidare men jag åkte hem till Lina igen och kollade läget. Där satt dom några stycken och festade för glatta livet. Blev ingen fest för mig dock eftersom jag skulle jobba dagen efter. :P På söndagen, andra advendt, åt jag en mysig frukost med Andreas och sen bar det iväg till jobbet. Jobbade och slet från 11 till lite över sju. Verkar som om vissa kunder inte kan klockan. :P Efter jobbet så åkte jag till Nettan som bor i Tving på ljusparty. Måste säga att jag va måttligt nervös att köra upp dit helt själv då jag aldrig har vart i Tving. :S Men det gick mycket bra efter att jag pratade med Nettan från Tvings affär hem till henne. =) Partyt va mysigt, men ljusen va tyvärr för dyra, men dom är säkert bra. =)
Idag har äntligen tomtarna åkt fram. :D Har lyssnat på Julmusik samtidigt så man får lite julstämning. Får ju inte det när det regnar hela tiden precis. :P

Idag är det jobbet som gäller. OVANLIGT!! :P Men nu vet jag i alla fall vad jag vill söka, känns så skönt att äntligen hittat utbildningar man kan tänka sig!! 

Kan säga att jag äntligen är på bättre humör. Innan har jag varit nere som ni kanske har läst. Kan inte förklara varför, men det är så mycket som händer och jag vill kanske göra mer än vad jag egentligen kan. Mycket inom familjen och sen all julstress på det... Men det är tur att man har så underbar vänner och en underbar pojkvän som verkligen stöttar mig!! Tack för att ni finns!!

Nej, nu är det matlagning som gäller. Maten måste ju vara färdig till Våra bästa år börjar .haha, Har verkligen fastnat för den serien. Dålig men ändå. hehe.

Jaja, ni får ha det så bra allisammans så kanske vi ses ;)

Puss o Kram

dåligt morgonhumör!!!

ja, det har jag kan jag säga. och tyvärr går det alltid ut över andreas.... han höll om mig imorse och ville att jag skulle följa med upp och äta frukost. istället för att säga nej jag vill sova lite till så ryter jag till ordentligt nått om att klockan inte alls är mycket... ?? så nu har vi inte sagt många ord till varandra... men det går väl över...

idag kommer kanske min kära moster och hennes man och gratta mig.. Dem va ju aldrig på kalaset eftersom dom va utomlands då. Sen ikväll är det bowling med tjejorna på jobbet. kommer nog bli kul :D
tyvärr blir det nyktert för mig eftersom jag ska jobba imon..:P

Nehe, det va allt jag hade att berätta nu...

vaknade på samma humör idag som jag va igår... deppig... fattar inte!!! nån som kan hjälpa mig att komma på andra tankar???

pallar inte.....
men det går väl över hoppas jag...

tomt

Det känns som att det spelar igen roll vad jag gör,
jag kommer aldrig att betyda lika mycket för dig,
som du gör för mig min vän....


Julklappar!!

Då har man äntligen börjar med dom första julklappsinköpen!!! Härligt!!
Va o inhanlade Wilmas och Anderas julklapp igår. Wilma är inte alls svårt att köpa till men Andreas
va en svår nöt att knäcka.. och det gjorde det inte lättare med att han bara önskade sig en resväska!! och
dom är inte billiga mina vänne!! så fick ju fundera ut nått själv. vill inte skriva det här, man vet ju aldrig. hehe.

Kan inte säga att jag längtar till jul dirket...kommer inte bli den bästa jul precis. Andreas och hans familj åker till Åre den 22:e december och kommer hem den 27:e. Jag skulle ha följt med men jag fick inte ledigt från mitt "underbara" jobb. Suger!!! Så det blir första jul utan Andreas på 5 år,  =(.  Och sen är det ju detta som kommer vaaarje jul, åka fram och till baka. Man vill ju hinna vara med hela släkten på samma gång, men i mitt fall är det omöjligt, eftersom mamma o pappa är separerade. Så det blir som vanligt, först en stund hos pappa o sen hem till mamma. Suger att man ska behöva åka så på julafton, men vad gör man inte... Men det ska bli kul och träffa min kära kusin Jessica igen som jag inte har träffat sen i somras, eftersom hon bor i Tyskland.

Igår bestämde jag mig!! Jag ska söka Buisness Management (vet inte hur det stavas) på Hyper Island. Pratade lite med Angelica som går den utbildningen igår och det verkade vara jätte kul. Men inte alls säkert att man kommer in. Får jobba hårt med arbetsprovet som både Angelica och kusin Nicklas lovat att hjälpa mig med. =) Ska nog även söka Infomatörs programmet i Växjö. Söka kan man ju alltid göra. hehe.

Nehe, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... Får väl ta tag i dagen o fixa lite här hemma innan jobbet börjar. :P
Men ni får ha det så bra allihopa!!
Pussar o Kramar

Nybörjare!!! =)

Jaha, då har man skaffat sig en blogg. =)
Har länge funderart på det och nu gar det äntligen skett!! *stolt!*
Ska försöka uppdatera så ofta jag kan..
Till er som inte känner mig heter jag Zandra och är 20 år. Jag bor tillsammans med min pojkvän Andreas
på den lilla ön Sturkö.. Jag jobbar på Maxi förtillfället, planen är att jag ska vara där tills jag vet vad jag ska göra
resten av mitt liv. Kan säga att det är inte ett lätt beslut. :/
Undrar ni nått är det bara att fråga. =)

Dagen har rullat på som vanligt. Började jobba klockan åtta och slutade halv tre. Efter det åkte jag hem
till mamma och åt middag, köttsoppa.. Inte min favorit men det är nyttigt. =)
Sen va det hem och vika tvätt och hänga upp en ny. Vuxen liv man lever. hehe.
Nu ligger jag och kollar på Desperate Housewifes och sedan blir det sängen, börjar tyvärr jobba åtta imon med. :P
Efter jobbet imorgon blir det staden med Lina. Ska kolla efter lite julklappar. Känns som att det är dags att ta tag i dom nu. Har hört många som redan är färdiga, är sååå avundsjuk på dem!!! Men det är bara att ta tag i det... :P
Jaja, nu har jag kladdat ner lite här så ni har nått att läsa. hehe.
Men ni får ha det så bra allihopa!!

Puss o Kram

RSS 2.0