Fredag

Har ätit tacos med älsklingen ikväll sen begav han sig in till hockeyn. Min plan är att läsa lite i böckerna jag lånade hem innan idag, men känns inte så lockande. :P
Dagen har bestått av besök på biblioteket (!), fika hos moster tillsammans med kusin och hans familj. Hem och läsa lite och sen gjort lite mat. :)
Annars rullar förberedelserna inför kalaset på söndag på. Wilma var här igår och bakade lusskatter och pepparkakor. :)



Söndag. Första advent. Min födelsedag. 1 år sedan....

Ditten o Datten

Sitter och lyssnar på Andreas hosta och diskussion med tvn. Och nej, han feberyrar inte. :) Han har fått låna serien "Hem till byn" av sin mamma nu när han är sjuk, och jag tror det har skapat ett beroende hos honom. :)
Själv kommer jag idag plöja igenom några texter om intervjumetoder, tyvärr blev det inte så mycket av det igår. Senare i eftermiddag ska jag baka lussekatter med Wilma, för första gången. :) Och även pepparkakor om vi hinner, men där fuskar jag o köra på färdig deg ;)
They say that memories is a good nice thing, but now it´s just hard...

lite allt möjligt

Det var ett tag sen jag bloggade, och mycket har säkert hänt men orkar inte skriva ner det nu. :)
Förra veckan var jag i Stockholm tillsammans med mina kära grupp och presenterade för kunden. Gick mycket bra! Sen har vi haft presentation för klassen och nu avslutat detta projektet, och idag startade nästa. Nu ska vi gå in i specialiseringen i ca 4 veckor. Jag kommer att fördjupa mig i olika intervju metoder. Kommer bli riktigt kul!!
Helgen har varit mycket bra! I fredags var jag o åt hos mamma och sen drack kaffe hos pappa. :) Resten av kvällen tog jag det bara lugnt till jag hämtade Andreas då han har varit ute med jobbet.
Lördagen bestod av att hjälpa Anna lite i huset, duktiga va vi. :) Sen på kvällen va det fest i Jämjö. Och vilken fest sen!! Hade riktigt roligt, inte förens festvärdinnan kom upp och stängde av musiken jag tänkte på hur mycket klockan egentligen va, 05.45 typ. Haha!! Inte många fester som man orka hålla igång så länge... Men fick ju ta den smällen på söndagen. Trött som få!!! Men kanske inte lika trött som jag borde..
Har fått insikt till en sak jag MÅSTE förbättra hos mig själv. Inte roligt att få såna insikter, men bra då jag kan förbättra mig.
Veckan kommer att bestå av skola och även förberedande inför helgen. Fyller år på söndag så mycket som ska fixas innan dess. Eftersom det är första advent vill jag gärna få lite advents känsla. :) Så lite nya gardiner måste jag hinna sätta upp. :)
I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...

Sorry syster :)

Jennie som tv-stjärna i "Ullared".

Vart finns paus-knappen?

Ja, just nu vill jag bara trycka på paus.
Jag vill sätta mig ner och funderar på vad som har hänt och vad kommer att hända.
Ta igen tiden som bara springer iväg. Skapa en balans och struktur så allt inte känns
omotiverande och stressat. Just nu snurrar tusen olika saker i huvudet och jag får inte riktigt koll på dem.
Jag har försökt att strukturera upp allt och satt upp schema, men av någon konstig anledning följer jag den inte.


Hur ska jag hitta inspirationen och motivationen igen?




As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever

Hemma

Sitter hemma själv nu, Andreas har precis gett sig av på fotboll för att sedan träffa resten av föreningen på jubileumsfest. Skulle egentligen följt med ikväll, men min förkylning vill inte ge med sig, så jag får snällt stanna hemma. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på... Ska iofs till farfar och fira hans födelsedag i eftermiddag, men sen då? Hmm, blir nog ett glas vitt och lite TV. Eller kanske ska sy nått? :)
Nehe, nu ska jag inte sitta här mer, upp och städa lite så jag har gjort något bra idag. ;)
//Zandra

Måndag

Ny vecka med nya tag!
Helgen har varit mycket bra! I fredags var jag hos Anna en sväng och kollade på Idol, alltid lite mysigt!
Lördagen bestod av lite planering inför kvällen och städa. Åkte sen hem till Johanna för att lämna av lite saker för att sedan åka vidare till moster som stod för middagen, mumma. :) Sen in till Johanna på en väldigt trevlig fest!
Drack massa drinkar, mycket gott! Men kommer nog ändå hålla mig till vinet i framtiden. :)
Söndagen umgicks jag med mina nattgäster! Alltid lika trevligt att ha folk hemma över natten. :)
Sen blev det in o hämta bilen i stan, äta hos mamma och sen hem till soffan. Både jag o Andreas somnade redan i pausen till Parlamentet. :)
Nehe, nu ska jag tillbaka till arbetet efter lunchen.
Ha det bra allihopa!!
//Zandra

RSS 2.0