Trött

Ja det kan man säga att jag är... Trött som ett as.. Ligger nu i soffan med datorn i knät och väntar på att Greys Anatomy ska börja. Dagen har rullat på i fullt ös... Började med att jag gick upp vid sex. Gjorde mig iordnig för jobbet. Tyckte jag va i god tid tills jag kollade på klockan och den va fem i halv. Skulle ha hämtat min bror tjugo över för att köra honom till hans "praktik plats". Körde honom fort som bara den.. Sen va det in till jobbet. Hade blivit informerad om att polisen skulle stå mellan Sturkö och Öljersjö idag och ta hastigheten så jag fick ligga i 70 heela vägen, trots att jag va stressad. Men kom bara ca två minuter försent i alla fall. =) Men polisen stod givetvs INTE där bara för att jag va duktig för en gångs skull haha. Och på jobbet va det fullt ös heela dagen. Pensionen kom idag och folk handlade som bara den nu till Påsk. Vill inte ens tänka på hur det blir imon när barnbdragen kommer. Man får nog jobba för lönen i alla fall. :P Sen efter jobbet körde jag hem till Lina och hämtade henne. Vi åkte in till staden och umgicks lite, alltid lika kul. :D Körde hem henne igen (för er som inte hängt med är hon nyopererad i knät så kan inte köra bil). När jag lämnat av henne körde jag hem till pappa och drack lite kaffe och spelade kort med pappa och farmor. Jag vann NÄSTAN, haha! Sen nu kom jag hem vid åtta. Pust. Låång dag, men underbar!!!
Kan inte fatta att det finns såååå mycket skit snack överallt. Jag menar, varför springa runt till folk "vet du vad den och den sa...." PALLA!! Varför kan inte alla sköta sitt!? Blir sååå trött! men men, livet leker vidare.
Snart är det påsk med ju. Trevligt! Inte för att i firar det på nått speciellt sätt. Ska hem till Andreas föräldrar på lördag och äta lite mat. Sen på kvällen vet jag inte alls vad som händer... Får se om det händer nått kul. På söndag jobbar jag hela dagen sen efter jobbet ska jag åka hem till Lina och sova där. Andreas ska ha Fifa kväll här hemma så är inte så jätte sugen på att vara hemma då... Så jag drar in till stan. =) Vi ska dela en flaska vin och bara sitta och slappa, underbart!!! Är ju ledig på måndag med... inte helt fel ;)....

I lördags va Lina ute hos mig en runda. Alltid lika trevligt. =) Andreas och jag bjöd på tacos. =) Jimme va här ute med så han fick lite han med. Han hade hjälpt Andreas med bilen, så snäll han är. =)

Wilmas kalas va ju i söndags med, har lagt in bilder på bilddagboken. Hon blev mycket nöjd med sina presenter. Men mest tror jag hon blev nöjd med den hon fick av sin farmor och farfar, en JÄTTE stor studsmatta. Och jag måste säga att det blev jag också, hehe. Det är ju hur kul som helst att bara hoppa där. Man blir som ett barn igen, och sen är det bra träning med har jag hört, mycket bra, hehe!

Jaja, vet inte vad jag mer ska skriva...

Ha det gott

Fredagkväll!!!

Äntligen är det fredag igen och jag är ledig heela helgen!! Underbart!!!
SItter o äter torkade majs med salt på (låter kanske inte gott, men det är det!! :D ) och Pringles chips. Mumma!!! Väntar på att Andreas ska ringa o berätta om han kommer hem eller inte. Han är på hockey och dom festade innan så jag vet inte om han ska ut eller om han kommer hem. Får väl ringa honom om inte annat. Dagen idag började med en promenad med Anna. Så skönt! Lite kallt, men det är det värt. Sen va det hem och äta och göra mig iordning. Sen in till stan med syster Jennie =) . Shoppade en present till Wilma och även en kjol till mig. Sååå fin.  Eller hur? =)

Imon kommer Lina och hälsa på. Ska bli kul!! Annars vet jag inte vad ja ska göra imon. På söndag är det kalas som gäller. Wilma 5 år. :D Massa kakor och tårta! hehe.

Aja, ni får ha en trevlig helg! Det ska jag ha! ;)

.........

Hatar denna känslan... Försöker räcka till, men det går inte. Vet inte jag jag ska göra för att allt ska bli bra.
Varför räcker jag inte till eller är det bara en dum känsla? Hade velat vara så mycket mer och bättre än vad jag är....
Hur gör man för att räcka till???

Tisdag

Ja, då va det tisdag igen.. Tiden bara rusar fram. Helgen har varit lugn. Jobbade i lördags sen efter jobbet åkte jag hem till Lina och myste. Pizza och massa gotte! Inte fel! Det va ju lördag! ;) I söndags tillbringade jag hela dagen med Andreas. Mysigt! Händer inte så ofta nu förtiden. Va och åt middag hos mamma och sen åkte vi in till Telenor Arena för att kolla på hockey, jag med Lina och Andreas med Figge. =) Så nu har jag varit på min första hockeymatch!! Måste säga att det va en upplevelse. Trodde inte jag skulle komma in i spelet som jag gjorde. Och fatta vilken klack dom har!! Kanske inte är så märkvärdigt för dom som brukar kolla på hockey, men jag tyckte det va grymt. Är van att kolla på fotbollsmatcher, och där klappar man ju bara i stort sätt bara när dom gör mål. Men här håller man igång heeela matchen... Nej, som sagt, en upplevelse och jag kommer att kolla fler matcher. =)
Igår va Wilma hos mig en runda då Björne och Jonas va inne och inhandlade hennes födelsedagspresent. Vi pusslade, spelade spel och kollade film. Mysigt!! Men som alla andra gånger hon har varit här blev hon sjuk på kvällen. Feber. Fattar inte det?? Varje gång efter hon har varit här...Konstigt...
Idag har jag gått och varit lite små nervös hela dagen. Kalla mig töntig men så är det. Lina har opereras. Linas mamma, Ulla, ringde min mobil så fort hon pratat med Lina. Så idag har jag faktiskt haft min mobil med mig ner när jag har jobbat.. vet att man inte får, men det va kris. Hon talade om att allt hade gått bra, men att Lina va lite groggy när hon ringde. hehe. Pratade med Lina nu ikväll, ganska trött efter dagens "sömn", men skönt att höra att det gick bra och att det är över nu. Ska hälsa på henne imon. :D
Annars vet jag inte vad som händer i veckan. Måste in tll stan och se om jag kan hitta nått kul till Wilma som fyller 5 år på söndag. Kan inte fatta att min lilla prinsessa redan är 5 år!!! Tiden går sååå fort.

Jaja, ni får ha det så bra.... Och du som kommentera mina inlägg anonymt... Hade varit tacksam om du ville skriva vem du är. =)

Puss o Kram

Jobb jobbb jobb

Ja, denna veckan är det mycket jobb på schemat. Skulle varit ledig igår, men i tisdags ringde Gun och frågade om jag inte kunde jobba. Tvekade först, men sen kom orden....Snälla!... Då kan jag inte bara säga nej. Så jobbade mellan elva och halv åtta igår. O nu jobbar jag fram till och med lördag. Seeeegt!! Det är lite extra jobb för Andreas denna veckan med. Det har gått TVÅ brandlarm. Det händer inte för ofta. Så han har rusat iväg i en väldig fart. Så roligt att se honom glad igen. =)
Gick upp vid halv nio idag för jag tänkte att jag skulle ta en promenad nu på morgonen. Men det blåser nästan storm och regnar. Så jag stannade hemma. Det är inte värt att gå i värsta höstvädret. :P Har slängt in lakanen i tvätten och sitter och kollar på Våra bästa år. hehe. Rysligt spännande nu när dom vet att Marlena är mördaren. Tar bara tid innan allt kommer fram... :P

Måste välja... Men det är så svårt.. Vilket är bäst? Är det värt det? Usch... Jobbigt..

//Zandra

Helgen och dylikt...

Ja, då va det ett tag sen man skrev här. Är ledsen, men har prioriterat annat...
Helgen har varit underbar. I lördagsmorse åkte jag Anna och Lina upp till Växjö för att hälsa på Johanna och Madde. Resan gick mycket bra måste jag säga.. Väl uppe i Växjö mötte två glada tjejor oss. Lämnade av mina saker hos Madde och Lina och Annas hemma hos Johanna. Sen åkte vi in till stan och shoppade lite. Vidare hem och duschade och åt pizza på Johannas golv. haha. Studentliv? =) Sen va det fest heeela kvällen. Det blev många goa skratt måste jag säga. Tack brudar för en underbar helg!!!

Igår började en ny arbetsvecka..igen.. Veckan började dock inte så bra på jobbet. Dom hade ingen kontakt med datasystemet (eller nått) så ALLA rabatter i hela Maxi- bladet kunde inte läggas in. Så när kunderna handlade dessa varor fick vi sitta och slå det manuellt. Inte såå kul men alla frukter det va extrapris på. Fick sitta och räkna med miniräknare. :P Men det klarade vi. ;)
Idag hade som tur va allt fixat sig. Skönt måste jag säga. Men det hände saker för det. Frida ropade på mig när jag stod ch plockade upp godis i godishyllan att jag skulle jälpa en kund som hade ramlat. Glad gick jag fram och såg en farbro som ramlat från sin rulator. Eller han skulle sätta sig men "missade" sittplatsen och hamnade på golvet med armarna upp runt handtagen. Han kunde inte resa på sig, men hade väldigt ont i sina armar. Jag och en kund som hjälpte till försökte välta rulator så vi fick loss armarna. Men det gick inte. Dom ropade ut i högtalaren om det fanns någon i butiken som kunde sjukvård. Då kom två snälla personer halvspringande. Den ena va en man som orkade lyfta upp farbron och han kunde sätta sig på rulatorn igen. Vid detta lagat hade han bleknat och börjat kallsvettas i massor. Vi ringde ambulans, som kom väldigt fort måste jag säga. Dom tog det lugnt och gjorde det som skulle. Jag fick gå till kassan och ta hand om kunderna som ville betala och rätt som det är kommer dom sprngandes förbi. Gubben hade svimmat av...Sen har vi inte hört mer. Hoppas i alla fall att allt gick bra tillslut.
Tänk att det finns så många som verkligen hjälper till när det händer nått. Även att dom inte känner personen eller nått. Underbara människor måste jag bara säga!!!

Nehe, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer....

Tack för mig!!

RSS 2.0