Helgen

Sitter här och laddar för att börjar dammsuga! :P Usch och fy!! Sånt tråkigt som bara måste göras ibland...
Helgen har varit ganska lugn. Jobbade i fredags till halv nio. Kom hem och poppade lite popcorn och kollade på tv. Sen va det sängen som gällde och upp och jobba igen på lördagen klockan nio. Puh!! Inte alls kul o ställa klockan en lördag, men va göra man inte för lite pengar. ;) På jobbet va det inte alls kul. Kunderna bara klagade på allt och inget. Kan jag hjälpa att vi är för lite personal eller??! Det är tur att man har så härliga jobbakompisar annars hade det varit mycket tråkigt. När jag kom hem hade Andreas taco färdig´, mumma!! Och vi hade sällskap med, Figge, Nancy och lilla Andreas. Alltd kul med folk hemma! =) När dom hade gått sen började Andreas diska och jag satte mig och spelade lite Guitar Heros. :D Sen när disken va färdig gick vi en liten promenad. Va så mätta att vi va tvungna att ut o röra på oss, så vid halv tio tog vi ett varv runt Bredvik. :D
Idag har jag varit hemma hos Nanny o Bobbo en runda på kalas. Alltid lika trevligt. Tindra hade som vanligt hur mycket engergi som helst och sprang och jagade Wilma och ville kramas. =) Jag satt nog mest och gullade med lilla Adam. Så underbar!! Bara 3 månader men kan åtstakomma så mycket glädje! =) Inte konstigt att man är sugen på en själv. ;) Men det får vi vänta lite med. =)

Nehe, nu får jag ta tag i dammsugan så det är färdigt sen!

Go kväll!!


Härlig väckarklocka!

Klockan tjugo i nio imorse ringde telefonen, väntade länge med att svara för om det är viktigt så hade dom väl ringt till mobilen... ? Men det slutade aldrig ringa. Så då va det bara att pallra sig upp och svara, och i luren hördes världens sötaste röst; " Heeeeej!". Det va lilla Wilma som ringde. =) då kan man ju bara inte bli arg. Hon skulle ringa och berätta att Tim hade ätit kakorna jag lämnat till henne utan att fråga. Stackars liten! =) Som tur är har jag några kvar här hemma. Sen frågade hon om jag ville passa henne medans mamma och Björne åkte in och handlade, och det kan man ju bara inte säga nej till. Men nu ringde mamma och sa att hon ville följa med dom in till Lyckeby istället. Så här sitter man nu själv. :P Ska snart börja med maten. Ska ge mig in på att laga nått mamma alltid laga som är sååå gott; Kasslerlåda. Låter kanske inte så där otroligt gott, men det är det! Eller mammas i alla fall. hehe.
Ikväll är det jobb som vanligt på en fredag kväll. Kommer bli hur mycket folk som helst eftersom lönen kommer idag. Usch o fy! Och så ska man jobba heeeela dagen imon med! Men men, inte så mycket o göra åt. Bara det inte kommer massa klagomål och sura kunder så kommer det att gå galant tror jag . =)
Imon när jag kommer hem från jobbet så ska Andreas ha tacos färdigt här hemma. Det va så otroligt längesen jag åt det! Kommer bli jätte gott. Sen blir det nog bara slappa heela kvällen. Söndagen sen är det lite fika uppe hos Nanny och middag och Farmor. Allt serverat, haha!! :D

I onsdags va jag helt ledig! Så underbart! Men som alla andra lediga dagar så försvann tiden ganska snabbt. Men jag hann fixa iordning ganska mycket här hemma. Lagade även Fiskgratäng som blev mycket god. =) Sen skulle jag köra Tim till mammas jobb och lämna honom där. Då följde Wilma med som även följde med hem. Efter maten bestämde Andreas, jag och Wilma att vi skulle baka. Kärleksmums, mockarutor eller va nu folk kallar dom. Tog väldigt lång tid eftersom vi skulle göra dubbla satser plus att andreas skulle åka iväg o träna mitt i allt ihopa så där stod jag själv i slutet. Och när jag skulle ge mig in på det sista steget började Wilma feberyra i soffan. Stackarn!! Satt med henne i famnen och kollade på Tv, tills mamma kom och hämtade henne. Då som först kunde jag göra färdigt kakorna. haha, dom va helt klara sen vid kvart över nio. :P Fick reda på sen att Wilma hade 39, 5 i feber. Inte undra på att hon va så ledsen....

Men men, livet går vidare ;)

Ha det gott allesammans!!

Längesen...

Nu tar jag mig tiden till att blogga lite. Har inte haft ork på ett tag...

Helgen har varit upp och ner. I fredags åkte jag in till Lina efter jobbet och hade lite fredags mys. Pizza och sen grönsaker med dipp! Är det fredag så är det! hehe.
I lördags va det fest hemma hos Anna. Alltid lika kul.. Va dock nykter eftersom jag skulle upp o jobba på söndag men hade lika kul för det! :D
Och hela söndagen gick åt till att jobba. :P Lika rörigt som vanligt på söndagar. Nergången under helgen orkar ja g inte skriva om nu. Lite problem i förhållandet, men inget som vi inte kan lösa :D.

Sitter nu och slappar framför TVn. Funderar på att spela lite Guitar Heros om det inte finns nått bra att titta på. Andreas åkte precis till träningen och kommer inte hem förens mitt i natten.

I morgon är jag ledig!! Så underbart! Har inget planerat så vi får se vad som händer! 

Aja, ha det bra gott folk!


Fredag kväll!!

Ja då va det äntligen fredag!! Kan inte säga att jag älskar fredagar.. jobbar ju till halv nio eller sju varje fredag :P . Suger!! Kan aldrig få den där riktiga fredags känslan :P.
Sitter hemma och dricker lite martini för att komma ner o varv. Har väldigt tråkigt.. Men vad ska man göra när man slutar halv nio.. Orkar inte så mkt, och sen känns det som om kvällen snart är slut och det är dags att gå o lägga sig... Imorgon är det storstädning som gäller här hemma, och det gott folk kan jag säga är väldigt välbehövt! =)  Ska plocka ner alla julsakerna och sätta upp det vanliga, ganska skönt även om att julpyntet är mysigt. Imon kväll vet jag inte alls vad som händer. Blir nog mest slappa. På söndag ska vi på dop klockan 10.00!!! Upp med tuppen :P . Sen på söndag kväll ska jag ha Tupperware party. Kommer mycket trevligt folk! Alltid kul med besök! :D

Veckan har annars varit ganska lugn. Dagen började dock inte så bra. Vaknade med världens huvudvärk och halsont. Och jag som precis blivit frisk från den andra förkylningen!! Hatar att vara sjuk! :P

Nehe, nu vet jag inte vad jag kan berätta mer.

Puss o hej!

Vardagen!!

Jaha, nu är man tillbaka till vardagen.. Ganska skönt faktiskt. Det tråkiga är bara att man ska börja det nyttiga livet igen. Usch! Varför måste alla god mat vara så onyttig?? Men men, man får se det som en utmaning.. Eller? =)

Första helgen detta året blev en utgång med massa goa brudar!! Kom hem till Lina efter jobbet. Dit kom även Johanna med sin underbara son, hur söt som helst! :D Sen kom Ylle och även Anna. Vi gjorde oss iordning och begav oss sedan till Stina och Elin. Partyt började och höll igång heela kvällen. Spelade ett skiit kul spel "Våghals". Haha, det som sas i rummet, stannar i rummet. HAHA!!
Tack för en underbar kväll tjejer!!!

Annars har det inte hänt så mycket skoj.. Har jobbat och donat.

Nehe, nu väntar disken.. :P Men ha det bra gott folk!

Då va det nytt år nu..=)

Ja, då va det 2008 nu. Kan slå vad om att det är många där ute som har gett nyårslöften som förmodligen kommer att brytas inom en snar framtid. =) Men det är väl lite av en tradiotion numera. =) Själv ska jag tillbaka till mitt liv jag hade förra våren. Det nyttiga livet. =) Får väl se hur det går....

Juldagen va mycket trevligt. Va hemma hos Eve där hon och Johanna hade fixat och donat med massa lekar. Hade hur kul som helst! =) Dagen efter va väl inte sååå roande. Satt på jobbet med världens huvudvärk. Men jag tänkte att det går väl över, är ju bara för att jag va ute igår... Men dagen efter hade den fortfarande inte gått över.. Suck sa jag oh tog alvedon hela dagen och åkte sedan till jobbet halv tre. Satt verkligen och tvingade mig genom dagen. Sen på fredagen sjukskrev jag mig. Hade legat med feberfrossa hela natten och mådde jätte dåligt... Men jag piggnade till för en liten stund när jag hörde att Andreas kom hem! :D Så underbart att se honom igen! Men efter att ha hälsat honom välkomen hem vinglade jag in till sängen igen, där jag tilbringade större delen av dagen... usch och fy!
På lördagen va vi och lämnade tillbaka en julklapp vi fått. Skulle köpa Guitar Hero till PS2 istället, men det är slutsålt precis överallt! I varenda affär och på varenda sida på internet man kan köpa det. Årets julklapp eller? =) Har hört att det är slut hos leverantören också, så vi får helt enkelt vänta med att inhandla det...

Nyår va mycket trevligt. Firade hemma hos mamma med Figge, Nancy, Helen, Nicklas, Jonas, Bosse och självklart mamma, Björne och lilla Wilma. Åt trerätters och spelade spel. Hade hur kul som helst. Och lilla Wilma höll sig vaken ända till klockan två eller nått. Inte illa för ett sånt litet trolll. =)
Igår hade jag o Andreas en slappa dag. Låg och kollade på Tv, städade lite emellanåt. Sen på eftermiddagen va vi och åt middag hos Andreas föräldrar. Kalkon, MUMS!!!

Jaha, nu sitter man här. Huvudvärken släpper inte, näsan rnner. Hatar förkylning!! Men jag ska ta mig in till stan och kolla in rean lite. Vill förnya min garderob. kan ju hoppas man hittar några fynd i alla fall. =)

God fortsättning mitt herrskap!!


RSS 2.0