Back on track!

För en stund sen kom jag hem från jobbet. Jobbat mellan 10-14. Skönt! :)
Om en stund kanske det blir en sväng upp till Anna för att se om jag kan hjälpa till med något, sen ikväll kommer stadsborna ut till ön (om vädret håller i sig) så blir det nog lite alkohol förtäring. :) börjar inte förens 15.00 imon.
Sommarn rullar på och känns som det går alldeles för fort, som vanligt. Jobbar nu i tre veckor till sen en vecka ledigt för att vila upp mig lite inför kommande termin på skolan.
Helgerna är i stort sett uppbokade fram till slutet av augusti. Denna helgen som kommer ska vi ut på sjön om det blir fint väder, sen på söndag drar jag och några av mina tjejer upp till Stran på Öland. Kommer att träffa Jossan som jag saknar så här hemma!! Nästa helg är det jobb hela helgen och även helgen efter det. Den 15e är det personalfest o även sail. Den 22 augusti är det dags för 25 års fest. :)
Mycket fest tillsammans med vännerna, me like!!

//Zandra

Ibland hjälper det inte att man gör vad man kan....

Har varit väldigt osocial dem senaste dagarna. Va med om något i måndags kväll jag inte önskar någon annan.
Tänker inte dra hela historien här.
Jag hade aldrig klarat mig igenom det utan min underbara prins som har tagit hand om mig och tröstat mig.
Två av mina närmasta vänner har också varit ett enormt stöd. Bara genom att lyssna har dem fått mig till att må mycket bättre idag än dem andra dagarna. Bara genom att jag fått berätta vad som hände och dem har inte behövt säga något utan bara lyssnat, svårt att förstå att så lite hjälper så mycket. Tack för att ni finns!!!

Jag brukar inte ha svårt för att prata med folk om hur jag känner o så, men denna gången va det riktigt jobbigt. Jag vet att jag har många vänner att vända mig till, men ibland vill man bara vara för sig själv och tar inte gärna kontakt först utan väntar på att nån annan gör det... vet inte om det är för att man inte vill "tränga sig på". Förstår ni hur jag menar?
Sen är jag väldigt dum då jag oftast inte ber om hjälp...

idag har jag varit på jobbet i 4 timmar med en halvtimmes rast. Konstigt nog känns det som en hel arbets dag ändå... Imon är det eftermiddags pass till kvart över nio. Innan dess ska jag träffa Lina för att inta Knallen för lite solning, man får ju passa på när man är ledig. ;)
i helgen blir det lite partaj hemma hos Johanna o Stoffe. Kommer bli rikigt najs med massa folk. :) ska bli skönt o komma o tänka på lite annat. Så på söndag blir det slappa hela dagen. Nästa vecka jobbar jag måndag till fredag för att sedan vara ledig tre dagar. Blir Strand på söndag med några av brudarna, mycket trevligt!
Sommarn rullar på och varje gång man är ledig är det något inplanerat, trevligt. Även om det är skönt att ta  det lugnt nån dag, men det hinner jag nog med. :)

Jaha, lite uppdate från mig som sakta men säkert ta mig tillbaka till det sociala.
Ha det så bra o njut av solen!! :)

//Zandra


bättre

Skulle bara berätta att farfar är bättre nu. Han fick komma hem igår. :)
Tyvärr har jag inte hunnit hälsa på honom och kommer förmodligen inte hinna med
det förens på tisdag. :P

Men han är i alla fall hemma! :)

Lycka?

Just när lyckan visade sig för en stund, slogs den genast bort igen...
Trodde att det skulle vara lugnt nu ett tag, men livet leker tydligen aldrig?

Krya på dig farfar! Vi älskar dig!!

Viggo

Igår va vi o hälsade på Johan, Carro o lille Viggo.
Dem bjöd på lite mat och vi avslutade kvällen med att skåla i champagne (stavas?)
Hade en jätte mysig kväll! :D
Här kommer lite bilder.. :)


Kan ju inte neka att man är lite sugen. ;)




Sötaste Viggo! Om han bara visste hur mycket lycka han ger!



Stolt nybliven pappa häller upp champagne! :D

RSS 2.0