Inget o göra

Ligger här i soffan och har inget o göra. Orkar inte göra någonting heller... :P
Dagarna rullar på som vanligt nu när jobbet satt igång..
I lördags va vi på fest hos ett par som bor på Tjurkö. Verkligen jätte kul! Lekte lekar och grillade. Fick dock
vara nykter eftersom jag givetvis skulle jobba i söndags. :P Men hade kul ändå. =) I söndags jobbade jag mellan 11- 21.15. Va nog en av dom längsta dagarna i mitt liv. Trodde aldrig den skulle ta slut. :P
Igår efter jobbet va vi på inflyttningsfest. Trevligt. Va dock nykter där med eftersom jag skulle jobba tidigt idag. :P Smällar man får ta! =)
Idag efter jobbet har jag och Lina varit o kollar runt i lite affärer o handlat lite. Eller ja, Lina handlade iaf. =) Själv får jag snåla nu eftersom jag har beställt en dator för maaaassa pengar.. Men det kan det vara värt. Ska ju använda den i skolan i två år.. Och förhoppningsvis lite efter skolan. =)
Ja, skolan börjar snart med. Den 7 augusti är det första dagen. Spännande!!
Imorgon är både jag o Andreas lediga så då drar vi ut på sjön. UNDERBART!! Men ni ska se att det kommer säkert att regna hela dagen. :P Nej det får vi inte hoppas. Mina kära svärföräldrar ska nog också med ut, kommer bli mysigt!! Bättra på brännan lite är ju aldrig fel. hehe.

Nehe, vet inte vad jag mer ska skriva... Ha det så bra allihopa!!

//Zandra

Jobba idag :P

Ja idag är det första dagen på jobbet efter semestern. Känns väl lite si och så. Känns inte så farligt i och med jag bara jobbar i två och en halv vecka sen börjar skolan :D .
Kollade SMHI idag. Bara stora solar nästan hela veckan. Är det inte typiskt? Bara för att JAG ska börja jobba. :P

I torsdags körde vi helfest i Linas sommar stuga och det va skiiit kul som alltid. =) Kändes konstigt dagen efter bara när man va lite seg på en fredag! haha. Men är det semester så är det ;).

Helgen va ganska lugn. Va hemma hos Daniel o kollade på film i fredags. I lördags lagade vi lite god mat hos Daniel och drack lite. Mysigt!! Åkte ringen i lördags med. Lite småläskigt måste jag säga. =) Men samtidigt är det kul. =)

Det har hänt ganska mycket på semestern och jag ångrar inte en dag! Det har hänt saker nästan varje dag. UNDERBART!!!
Tack mina älskade vänner! ;)

Puss hej

//Zandra


Semester!!

Jag har inte varit så bra på att uppdatera nu under min semester.. Men jag har som sagt haft annat för mig och har inte orkat..Men ska se om jag inte kan ta tag i det igen. :P
Känner helt underbart att ha semester och bara ta dagarna som dom kommer. Och det bästa har varit att man har alltid haft folk runt omkring sig. Och vi har hittat på olika saker varje dag. Har varit ute på sjön så mycket som möjligt. Är å underbart att bara åka ut till en ö och släppa allt hemma.

På måndag börjar jobbet igen. Inte jätte roligt precis, men känns lite lättare när man vet att man bara ska jobba ca 3 veckor innan skolan börjar. :D

Funderar på att köpa en dator som jag kan ha i skolan. Kommer att använda den varje dag så känner att vi kanske hade behövt en till. Andreas ska med börja en utbildning, dock bara 5 veckor. Men skulle det komma en dag då han kanske behöver datorn och jag behöver ju min varje dag är det bra att ha två... Blir sparpengarna som får sponsra det. =)

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Får ringa mina vänner och se vad som händer. =) nått kul ska vi väl kunna hitta på tycker jag.

Det va en liten uppdatering... Tack för mig!

//Zandra

Yeeees!!

Har egentligen inte tid och blogga, men skulle bara berätta att jag ska börja PLUGGA!! :D
Jag har kommit på Business Management på Hyper Island, så det 7 augsti börjar jag.
Kommer bli sååå spännande!! :D

Ha de bra!

//Zandra

God morgon!!!

Nu sitter jag här och väntar på att Lina ska komma. Ska lägga oss någonstans nere vid sjön och sola heela dagen. Underbart!!!
Andra semester veckan. Usch, det går så fort. Vill inte att semestern ska ta slut!! Denna veckan kommer det fina vädret med. Underbart!!

Testdagarna gick ganska bra. Hade liiite ångest efter fredagen, men inget man kan göra åt nu. Nu är det bara att vänta till att mailet ska komma sen får man se.. Dom sa att det skulle komma idag så jag hoppas på det =).

I lördags va det fest med brudarna hemma hos Lina. Hade verkligen skiiit kul!! Ingen festar lika bra som vi!! haha.

Funderar på att köpa ny mobil...Eller jag MÅSTE köpa en ny mobil. Den jag hade innnan ligger på havets botten. :P Nu under tiden har jag min gamla rosa, men det är värdelös. Så nu blir det nog en Sony Ericson w760i, mycket fin. :D
Får se om det blir på abonnemang eller inte... ;)

Aja, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... Hade bra!

//Zandra


RSS 2.0