Stress, neeeej då

Många pratar om julstress dessa tider, och jag hade gärna "bara" haft det. Just nu ligger stressen i allt jag gör känns det som. Visar sig när jag ska gå och lägga mig då jag har svårt att somna, och på morgonen när jag inte orkar gå upp. :P Skolarbetet ligger nu i sista veckan, och jag har lite att ta igen iochmed att jag legat sjuk ett par dagar. :P Julklapparna ska inhandlas, praktiken ska också fixas. Men men, det ska nog lösa sig.
I torsdags förra veckan åkte jag in till Lyckeby för att ta sprutan. Har funderat fram och tillbaka om jag ska ta den eller inte, men tog den tillslut. Var extremt trött sen hela dagen och fruktansvärt ont i armen. Kunde inte ens hänga upp tvätten, suck! På natten vaknade jag med frossa så tog en ibumetin. Nästa gång jag vaknade vid fyra tiden var jag så varm att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, och yr på det. Somnade om och låg på soffan hela fredagen. Inte mycket till skolarbete gjort. Har varit små hängig hela helgen och imorse vaknade jag med extrem förkylning (igen). Mycket ska man tåla! Men bara att ruska liv i kroppen och börja med skolarbete. Har ringt runt några samtal och ska snart sätta mig och göra en intervjumodell, får se hur det går.
Ikväll är det luciafirande på Wilmas skola, mysigt! Imorgon har jag inget planera än, mer än en trevlig eftermiddagsfika. :) Onsdag kanske jag får nattgäst här på ön, mycket trevligt. Torsdag är det presentation för specialiseringen, den sista detta året. På kvällen är det fest med klassen, hejdå-/utflyttnings fest. Längtar dit med blandade känslor, men kommer bli en kanon kväll! :D Fredag är det utvärdering och sen är det jullov. Tiden går fort när man har roligt. :P
Har redan planerat fest i januari med! Haha, gäller att vara ute i god tid! :)
Nehe, back to work!
Torsdag kör vi igen! :D

Måste beklaga mig lite

Usch, sitter här och har försökt komma igång med arbetet sen strax innan nio, men det går inte. Har ingen ork till det alls idag. Mår illa och har ont i huvudet, detta varvat med att stressen inför praktiken och julen snurrar också. Var på ett möte igår med en eventuell praktikplats, får se hur de går.
Julklapparna är inte ens påbörjade mer än i tanken. Arbetet ska vara klart nästa vecka då vi har presentation. Och det hade ju varit helt underbart och ha praktiken med klar så jag kan släppa den under julen. Suck!
Får ta och ringa ett par samtal idag med tror jag allt....när jag orkar.
Igår var det julmys med flickorna hos Johanna. Mycket trevligt! Massa prat och massa god fika. :)
Är inte alls sugen på att bo kvar här i lägenheten, av många olika anledningar. Vill flytta...
Usch vad det är synd om mig idag! :P
Hoppas det är bättre med er!
//Zandra

Onsdag

Sitter och gör lite kvällsarbete. Eftersom det har blivit mycket vila under eftermiddagen är det mycket och ta igen. Gjorde klart rapporten till vår förra kund och efter det fick jag en extrem huvudvärk och väldigt ont i magen. Alvedon och vila var det som gällde ett par timmar. Efter det var det bara att sätta sig vid datorn och skriva lite. Har börjat komma igång med speciliseringen och även bokat in ett möte för praktik. Yey!! Helgen bestod av förberedande inför kalas och även en inflyttningsfest. Mycket trevligt nytt folk. Tyvärr när alkoholen började sätta sina spår och kvällen närmade sig 29 november vaknade minnena från förra året. Humöret sjönk och jag ringde lillasyster som snabbt kom och hämtade mig. Snäll är hon! :) Söndagen var det baka tårta med Wilma och sedan lite kalas. Gäster kom och gick hela eftermiddagen så var ganska trött när jag gick och la mig sen. Hann med lite advents mys med Jennie med. :)

Tänkte på dig hela dagen....

RSS 2.0