Tonight is the night

Yes indeed!!
I höstas var mina kära klasskompisar på inspelning av Draknästet och har inte fått säga hur det gick. Men ikväll klockan 20.00 får vi veta!! Äntligen!! Men även om det inte går bra där (av någon konstig anledning) kommer dem lyckas i alla fall!! Jag kan ju berätta för er som kommer fira midsommar med mig kommer att få spela spelet! :)
Är på svt2 om ni vill se ;)

Nu ligger jag i soffan med datorn i knät och tvn igång. Prinsen är iväg ikväll och hela natten så är hemma själv, tråkigt!!
Helgen som har varit har varit allt ifrån lugn. I fredags passade jag lillasyster, och nej inte Jennie ;). Hade lite fredags mys med pizza, godis och Wii. Lördagen hade Wilma barnkalas på Barnens Lekland. Barnen hade jätte roligt och Wilma var super nöjd med kalaset. Personligen tycker jag att dem kunde göra några saker lite bättre... Men huvudsaken är att barnen hade kul. :) Efter barnkalaset begav jag mig in till Johanna för att umgås lite innan kvällens festligheter. Lagade god mat och mös. :) Sen var det fest, och vilken fest det blev. :)
Söndagen bestod av kalas med släkten för lilla Wilma. Tacos och tårta, perfekt sådär dagen efter. :) Resten av kvällen blev lugn och skön!

Veckan som har gått har varit lugn. Har fått en förkylning så är ganska trött om kvällarna. Blir bara slappa. Nån träning har det inte heller blivit av. Tråkigt när jag väl kommit igång. Men får vila denna veckan och hoppas att den ger med sig.

Nehe, om jag skulle ta tag i disken så den med är klar för kvällen...
Hejja Tossin! ;)


//Zandra

Gör ett försök

Jag gör ett försök med att skriva ett inlägg, passa på nu medans tankarna har stannat till lite. :)
Tackar mina vänner som har haft tid och prata lite med mig. Känns underbart att bara prata. :)
Stort tack även till min söta vän i Sälen!! Så skönt att du förstår!
Idag är det en jobba hemifrån dag. Har inte så jätte mycket och göra, och kan lika väl göra det hemma. Så tråkigt att sitta på kontoret ensam. Helgen kommer bli en mycket bra och social helg! Dock inte ikväll, vad jag vet. Får se. Andreas jobbar dygn så jag är hemma själv, så får se vad jag hittar på.... Imorgon är det i alla fall barnkalas, Wilma ska ha sitt för i år på Barnens Lekland. Jag kommer närvara och ta lite kort och för att hålla mamma sällskap. :) Efter det blir det en tripp in till staden för att spendera kvällen med underbara vänner! Har blivit förfrågad om jag inte kan utrymma lägenheten då mannen tillsammans med ans vänner ska ha en heldag. På söndag är det kalas för Wilma med släkten. God mat och tårta!! Perfekt eftersom jag kommer vara lite trött. ;)


Jaha, nu vet ni vart jag kommer att befinna mig. Nås på telefon. ;)


Föresten, så är bloggdesignen inte riktigt färdig. Ska förminska header lite och fixa, men det tar jag en annan dag :)







Kan själv!!

Har fixat ny design helt själv, duktiga jag!


Vad tycker ni?



orkar inte skriva nått inlägg. Har för mycket tankar som snurrar i huvudet, måste få ordning på det innan jag kan skriva eller ens prata om dem.



Take care!
//Zandra

Fredag igen

HJÄLP! Vart tar dagarna vägen egentligen? Redan fredag igen och första veckan i mars är snart redan slut.
Våren är på ingång, vilket innebär att det snart är maj och jag tar examen, sen är det sommar och allt vad det innebär. Hade så gärna velat se fram emot sommar och sol, men kan inte göra det utan att känna stressen över att ha ett jobb. Jag har inget och falla tillbaka till i höst, som det har varit i två år innan. Jag måste börja jobba!! Har redan börjat söka en del jobb, bara hålla tummarna!
Veckan har rullat på som vanligt. Var på floating i måndags med älskling. Han fick det i förlovningspresent av mig. :) Trodde inte det skulle vara så skönt som det va! Dock hade jag svårt att slappna av och bara njuta i början, men det gick tillslut. Tror det kommer gå bättre nästa gång.
Tisdagen innebar fika med tjejerna! En mycket trevlig kväll med många goa skratt! Så kul att träffas allihopa och bara prata en massa! Tack brudar!! Nu ser vi fram emot festen :)
Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Praktiken går bra, dock lite o göra. Men har fått lite andra uppgifter att jobba med, och även dessa tycker jag är roliga. :)
Idag är det ju fredag som sagt vilket innebär fredags mys! Denna fredagen med vänner, mycket trevligt! :)
Nehe, back to work!!
//Zandra

RSS 2.0