skakad..

har precis fått en konstigt samtal... vill inte ta upp vad det är...
men kommer inte ens ihåg vad jag sa...fattade inte vad det handlade om knappt..
ledsen om jag sa fel saker, men jag va i chock.....
är helt skakig nu... vet inte om jag kan ringa upp...

Ont i ögonen...

Tror jag håller på att bli sjuk.. :P Svider i ögonen hela tiden. Inte så jätte bra att sitta framför datorn då kanske, men har inget annat o göra. Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli elva för att sedan träffa gruppen och ha möte med handledaren... Sen blir det hem, ta ibumetin och sedan soffan... Hoppas det hjälper bara...

I helgen va det fest, för ovanligheten skull. :P Va på Kick off party med skolan. Hur roligt som helst!
Va dock inte lika rolig på söndagen. Jag brukar ALDRIG vara dålig en hel dag. Brukar vara pigg på förmiddagen och sedan tröttare på eftermiddagen. Men i söndags hade jag extrem huvudvärk och sov nästan hela dagen. Tråkigt!
Tror att det kan ha blivit för mycket alkohol den senaste tiden.. Har druckit varje helg sen skolan började...tror jag iaf. :P
Så denna helgen blir en vit helg. Sköönt!!
Andreas åkte i månsdags morse igen... Ensamt hemma nu! Hann tyvärr inte umgås så mycket i helgen. Han hade saker o göra och jag hade saker o göra. Så denna helgen blir det myspys. Hoppas jag. Han ska iofs kanske på hockey på fredags kvällen... Typiskt! Så är det nån som inte har nått o göra är det bara att höra av sig. =)

Skolan rullar på för fullt. Känner att man har inte pratat med många på väldigt länge. Känns jätte tråkigt. Men det blir väl så när de flesta har börjat plugga o lever sina liv..
Saknar alla på MAXI med. Måste åka och hälsa på dem snart... och mina MAXI tjejer!
Får väl bättra mig, men svårt när inte dagarna räcker till. Men det blir väl bättre hoppas jag...

Kommentera gärna! :)

//Zandra

Fredag

Underbart med fredag!! Slutade tidigt idag med så det är ju inte fel. =)
Veckan har varit ganska bra. Skolan har varit hur rolig som helst. Men Andreas har inte varit hemma. =(
Han har börjatsin utbildning, men kommer hem ikväll. :D En liten runda dock, han ska spela hockey senare. :P
Vi har jobbat med presentations teknik i skolan och det har varit himla kul. Har gjort en presentation framför en kamera och sedan fick vi se dfen idag och få feedback på det.. Ganska kul och se sig själv, haha!!
I onsdags sov jag inne hos Lina. Både hon och jag har varit ensamma hemma så åkte hem till henne och hade myskväll. :D Lagade världens godaste tacopaj och kollade på Idol. Mysigt!!
Ikväll ska jag bara slappa. Har inte haft en riktigt hemma kväll på länge... SKa bli skönt!
Imorn har de ordnat Hyper Fest i en lokal inne i stan, måste som ska komma. Härligt!! Sedan blir det utgång. :D

Jag vill så gärna, men ändå inte!! Önskar att det hade varit lättare, att det gick utan att man offrar nått....

Då va helgen slut...

Värst vad dessa helger tar slut fort. Känns som att det va igår man va i skolan... :P
Har inte skrivit på ett tag, jag vet. Men har varit annat i vägen.  hehe.
Denna veckan har vi hållt på med HTML i skolan, haft en snabb kurs i det. Väldigt intressant. Fick göra egna hemsidor m.m.
Sen i fredags va det tänkt att jag skulle ha en hemma kväll, men svårt att ha det när man går på Hyper. haha.
Efter lite tjat och eftersom jag är ganska rastlös nu förtiden, blev det staden på kvällen.
Träffade först upp Emilie och Carro, hos Carro och drack lite. Sen drog vi iväg till Tobbe. Vilken fest!!
Haha, tror vi va nästan 50 pers i hans tvåa. Men kul hade vi!
Sen drog vi ut till Nivå och dansade. :D
Lördagen va man ganska sliten... Vilade på dagen och Andreas hjälpte Jennie flytta upp sin TV till pappa.
SEn hem och göra sig iordning för 25 års kalas för min kusin Nicklas. Hade en mycket trevlig kväll, blev dock riktigt trött. :P
tror nästan det va sömn-medel i vinet. haha!!
Idag har vi bara slappat nästan helda dagen. Vid tre skulle Andreas ut o kolla på fotboll för att sedan spela match. jag åkte upp till mamma och hjälpte henne städa ur förrådet, måstes göra nu när hon ska flytta, tyvärr!! Massa skiit!! Haha.
Eftersom dom senare skulle ner till mormor o äta kroppkakor va jag inte sen att följa med. :D Men åt inte så mkt, ska äta tacos med andreas ikväll. :D
Imon är det dags för Andreas att börja sin utbildning nere i Revinge. Han ska vara borta hela veckan, kommer hem på fredag eftermiddag... dock bara för helgen, sen åker han ner igen. Roligt för honom att få denna utbildningen han har väntat så länge på...
Och imon börjar skolan igen, ny vecka. :D Har inte tid förens imon vid ett, underbartt!! Men ska träffas innan och ta lite kort och sedan städa ur våra celler. Nya grupper på tisdag, spännande!!

Ha det gott!!

//Zandra

Snart helg!!!

Ja snart är det helg. underbart!!
Sitter i skolan nu, mitt andra hem. Håller på att fixa med redovisningen vi ska ha imon. Kommer bli ganska nervöst och stå där uppe. Men vi ska redovisa tillsammans med nåra grupper, så det kommer nog bli bra. =)
Imon är det fest med Emelie och gänget. Va jätte längesen vi träffades så det kommer bli skit kul!
Lördag är Andreas födelsedag. Nått förslag på vad man kan köpa?? Samma dag ska jag klippa mig på förmiddagen och sen ska vi på dop. Kommer bli trevligt!
Söndag är det vila och sen fira Andreas lite med familjerna. Vet inte riktigt hur vi ska lägga upp det.. Får se vad vi hittar på. =)

Aja, lite uppdatering från mig! ;)

//Zandra

Sitter i cellen

Ja det gör jag. Kan låta lite konstigt. Men eftersom skolan är ett ombyggt häkte blir våra små arbetsrum i cellerna. Ganska mysigt faktiskt. =)
Helgen va fullspäckad. Fredag va jag bara hemma och slappade. Andreas va på kräftskiva. Men jag slapp vara ensam, Martin o Isa kom upp en runda och gjorde mig sällskap. Alltid lika trevligt! =)
I lördags va jag först med mamma och kollade efter bil. Hon hittade en jätte söt liten silvrig citroene (hur det nu stavas).
Efter det va det bara hem och göra sig iordning till bröllopet för Andreas faster och man. Hur underbart som helst! Hade vigslen på Möcklö ute på ett högt berg. Underbart!! Och det va så underbar sång. Hela kvällen va hur rolig och trevlig som helst. Många fina bilder blev det. :D
I söndags va jag uppe hos Tindra som fyllde i lördags. Fyra år blev den lilla flickan. Wilma följde givetvis med upp. Lekte och fikade många timmar. Och man fick ju passa på att kela lite med Adam. =)
På eftermiddagen sen åkte jag hem till pappa och åt grillat. Mumsigt!!
Sen va det hem och vila upp sig till måndagen då skolan satte igång igen. =)
Jobbade med arbetet hela måndagen och igår va vi och köpte Doppresent till Adams lilla tös. Dop blir det ju på lördag. Trevligt!! Ska bli kul o träffa Adam och hanss lilla familj. =)
Fest blir det på fredag! NICE!!

Ha det gott!!

//Zandra

RSS 2.0