Onsdag

Onsdag kväll och här sitter man laddad framför datorn och Tvn inför Greys Anatomy! En mycket bra serie måste jag säga. =)
Idag har jag jobbat. Började åtta och dagen gick vääldigt sakta innan det äntligen va dags att gå hem vid halv tre. Satt snällt och väntade på att Sandra skulle komma och avlösa mig. Men ingen kom!! Frida kom och sa att vi måste stänga din kassa för Sandra har inte kommit än. Vilket vi tyckte va väldigt konstigt eftersom hon är inte en sån som kommer sent, snarare väldigt tidigt. ;) Stängde kassan och gick och ringde till henne. INGET SVAR!! Blev lite orolig måste jag säga... Men efter andra ringningen svarade en glad Sandra. Hon va ju på kurs!!! Gun hade glömt att ersätta henne. Händer lite fööör sällan dock... Men jag la inte ner så mycket mer energi på det när jag visste att det inte hade hänt nått. =) Åkte in till stan och solade. Så underbart!! Höll nästan på att somna. Och när det va så bäst slocknade givetvis solariet och tiden va ute... :P Körde hem och fixade lite mat. Lax med potatis och Creme Fraiche sås med rom och rödlök i, mumma!!! Sen va det upp till pappa och hämta en bil Jennie hade lämnat där. Satt och spelade lite kort med min käre far sen vidare till mamsen. Lämnade bilen satt och pratade lite och sen hem och tog tag i disken. =) Låter som att jag alltid diskar kanske, hehe. Men Andreas gör faktiskt det med, lite dålig på att berätta det kanske. hehe. 
Annars har veckan varit ganska lugn tror jag. I måndags va jag ute och vandrade på morgonen, första gången på väldigt länge. Och det va hur skönt som helst. Man blir mycket piggare hela dagen. Sen beställde jag min mobil. :D Kommer nog imon hoppas jag. Har fått bekräftelsen på mailen och även mitt kvitto som gäller som garanti. Så imon är det upp till affären och kolla. :D Imon är det även frukost dejt med Anna. Ska börja dagen med en promenad och sedan en gemensam frukost. Inte alls kul att äta själv jue. Sen är det redovsining av ekonomin. haha. Vi har kommit på att pengarna bara försvinner utan att man håller reda på vart. Ska se om vi kan få ordning på det... =) 
Nått mer som har hänt? Hmmm.. Jo. Andreas har sålt sin motorcyckel. Äntligen!! Har försökt sälja den sen förra året. Blir skönt för honom att slippa den. 
Behöver ett råd. Jag ska köpa ny foundation. Är väldigt dålig på sånt. Vet inte vad som är bra och inte. Köpte sånt där mouse en gång, men det va inge bra. Torkar ju ut huden direkt. :P Nån som har ett bra tips på vilken foundation som är bra? (är lite osäker på stavningen) 

Aja, snart börjar Greys. 

Adjöken!!  

Söndag

Ja, nu va snart denna lediga helg redan slut. Två dagar är alldeles för lite ledigt i veckan. Hade varit mycket bättre om helgen i alla fall hade varit tre dagar tycker jag. =)

Igår va det inte så mycket som hände på dagen. Gick här hemma och plockade lite och så. Sen på eftermiddagen körde jag och mötte Lina och inhandlade Eves inflyttningspresent. Blev massa fint tycker jag. =) Två skålar i olika storlekar som va formade som stjärnor, tre ljuslyktor, en choklad ask och fyra jätte söta äggkoppar. Lite komiskt va det ju då hon inte tycker om ägg, haha!! Hade vi ingen aning om. Men vi kom överens om att man kan ha dom som snapsglas med, hehe. Efter handlingen va det in till Lina och göra oss iordning, och sen bar det av på tjejfest hos Eve. Mycket trevligt måste jag säga. Hade dock inte jätte kul ute. Har ingen aning om varför. Men ibland blir det så, inte sugen helt enkelt. =)

Imorse när jag vaknade va jag inte alls dålig. Va bara väldigt trött innan man reste sig ur sängen. =) Men va inte hemma förens halv fem eller nått, så har ju inte sovit så många timmar. :P Men jag har varit ganska duktig idag i alla fall. Har hängt upp en maskin tvätt, damsugat, varit och handlat med Andreas och lagat mat. =) Nu ligger jag här på soffan, proppmätt!! Det blev fläskfilé, klyftpotatis med två olika såser till. MUMMA!!! Ikväll blir det tjockis kväll med. Eftersom jag känner mig mycket bättre nu är det dags för det nya livet imon igen. Det ska bli skönt och komma igång igen. Ska försöka ut och gå på morgonen och sen se om jag kan komma igång med träningen... Ska inte lova nått, för då blir det aldrig så. Jag gör så som jag känner för helt enkelt. =)


Adios mina vänner!!

Äntligen fredag!!!

Ja det kan man verkligen säga!! ÄNTLIGEN FREDAG!!! Det är inte vilken fredag som helst. Utan det är sista dagen på jobbet efter NIO arbetsdagar! Kommer vara sååå underbart att vakna imorn och veta att man inte behöver åka in till jobbet... :D Nån som känner igen känslan? ;)
Förkylningen vill verligen inte ge sig. Har kämpat mig igenom denna veckan. Tidigare i veckan (kommer inte ihåg vilken dag)  hade jag såååå ont i ena bihålan att jag låg och grät. Kunde inte sova för så fort jag la mig ner kändes det som hela huvudet trycktes ner. Svårt att förklara. :S . Men när jag vaknade nästa morgon va det lite bättre och försvann nästan under dagen. Skönt det! =) Hade bara hoppats på att förkylningen med kunde ge me sig snart!
Imorn är det fest hos Eve och jag vet fortfarande inte om jag ska dit eller inte. Är så sugen på att träffa alla roliga människor, men vet inte om jag orkar. Igår efter jobbet gick jag och la mig på soffan och stannade där heeela kvällen, p.g.a. huvudvärken! :P Men men, livet går ju vidare, bara att kämpa på....

Blev föresten "utskälld" av en kunde häromdagen... Orkar inte förklara hela händelsen här, men jag HATAR att det finns såna människor som klagar på hur vi gör vårt jobb. Och att dom har en dålig dag ska inte behöva gå ut över oss. ELLER?! Blir sååå irriterad när jag ens tänker på det... GGAAHHH!!!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...

Hej då!!!

Går det aldrig över??

Ja det kan man fråga sig. Går förkylning aldrig över? Det känns inte så. Vaknade med världens huvudvärk även i morse... plus att jag har fått hosta. Usch, tyck synd om mig! hehe.

Igår kväll kom Andreas äntligen hem! Har saknat honom mer än jag trodde. Blev massa mys och gos innan sovdags. Va tvungna att somna lite i tid eftersom han skulle upp o jobba idag. Stackarn!! Men hoppas det gick bra i alla fall. =)  I morse vaknade jag av att jag fick sms av Eve. =) Bjuden på fest på lördag, alltid trevligt. Får bara se hur jag mår. Vill ju bara frisk till helgen efter sen då vi ska till Växjö! :D

Helgen har rullat på som vanligt. Jobbade hela dagen i lördags. Efter jobbet åkte jag hem till Mamma och va på kalas. Mycket god mat, och alltid kul och träffa släkten. =) Satt där och kollade på Melodifestivalen och sen åkte jag hem. Hem och slappade. Sen upp och jobba igår igen, 11-19. Seg dag, men det gick. =) Så nu jobbar jag bara måndag till fredag med sen är jag ledig hela helgen!! Så underbart!! Längtar verkligen!! Har jobbat nio dagar i streck sen. Blir skönt med lite ledigt. :D

Aja, vet inte vad jag mer ska skriva. Ha det gott allesammans!!

mobil

nu har jag bestämt mig för en mobil...
det blir ingen av dom jag tidigare pratat om...
det blir denna:



Visst är den fin??

Fredag

Nu sitter jag här och har inget o göra. Eller det kanske jag har, men inget jag vill göra. Men ska snart ta tag i dagen och bädda, duscha och plocka lite. Ska upp till Mamsen sen och äta lite middag innan jag sticker till jobbe.t Jobbade ju första dagen igår efter att ha varit sjukskriven. Gick hur bra som helst. Förutom att jag fick stänga kassan ibland för att snyta mig :P Men men, måste ju jobba.. =) Fixade även ledigt söndagen den 2 mars då vi ska upp till växjö pinglorna över helgen. Kommer bli kanon. Ska bara se om jag kan fixa o jobba förmiddagen med på fredagen istället för 10-19. Ska fråga runt o se om nån vill byta, annars får jag gå till Gun igen... =)
Det blev ingen Kinamat i onsdags föresten. Anna va tvungen att jobba. Så vi bokade om till ikväll och skulle ätit pizza. Men tyvärr jobbar Anna... Så vi tar det en annan dag. Kanske lika bra, måste nog hem och vila i allafall. Nu jobbar jag nämligen varje dag till nästa fredag. :P Japp, hela helgen och hela veckan. Blev så eftersom jag bytte min söndag och jobbar denna söndagen istället.
Jaha, kvällen blir inte så lång. Jobbar till halv nio sen hem varva ner och sen lägga sig igen. Börjar jobba imon sen vid 9 igen och slutar 18.30!! Usch, kämpig dag... Sen efter jobbet är det kalas hos Mamma, hennes sambo (eller vad man säger) fyller år. Så ska hem dit hälsa på släkten och äta lite gott. :D Tyvärr har jag ju förkylningen kvar så kan inte gosa med Adam. :( Men jag får träffa honom iaf. hehe.
Nehe, nu får jag väl ta tag i vardagen så man vaknar till och slipper göra allt i sista minuten. ;)

Ha det gott!!!



I nöden prövas vännen och nöden kommer en dag.
Du fick nöden igår och vännen det var jag.
De andra bara gick medan tårarna rann,
de satt bara och skrattade men vi har i alla fall varann.
De är säkert sura för att vi är så bra vänner,
du vet ju alltid exakt hur jag känner.
En riktig vän finns alltid där och sviker inte så lätt.
Med en riktig vän är livet komplett!


 


föresten..

..jag vill klippa mig. men jag vet inte riktigt hur... fundera på denna, vad tycker ni??



Och sen ska jag köpa ny mobil, men vet inte riktigt vilken. har inte varit o kollat hur dom ser ut i affärerna än. men jag funderar på denna:
Sony Ericsson W580i

eller denna

Sony Ericsson K660i

Vad tycker ni???

Jobba idag...

Sitter här o vilar inför min första jobbdag efter två dagar sjukrivning och 1 dag ledig. Kommer bli kämpigt att jobba, är inte riktigt frisk än. men jag orkar inte ligga hemma. och jag är tusen gånger piggare än var jag va i måndags  tisdags.
Idag är det alla hjärtans dag... eller? =) kan inte hjälpa men jag tycker denna dagen är sååå överskattad. Det är ungefär bara en anledning till att folk får äta ute på resauranger eller nått. finns säkert dom som uppskattar denna dagen till max, men jag är inte en bland dom...
idag ska jag prata med Gun med och ledig helgen den 29. Ska ju upp till våra pinglor uppe i växjö o ha lite mys o fest ;) . Kommer bli kanon tror jag! Hoppas bara att jag kan byta. Hade hoppats på att kunna jobba denna söndagen nu som kommer, men kanske blir nästa eller ingen alls. :P Men måste nästan ha den söndagen denna månaden. har inte råd med nått annat, eftersom jag nu har varit hemma två dagar. :P
Jaha, igår kväll va jag inne och försökte muntra upp min kära vän i stora staden. Packade ner lite fika. Kakor är bra om man är nere. :) Och givetvid tog jag med kaffe till mig, eftersom hon inte ha nån kaffebryggare. hehe.
Hoppas jag gjorde lite nytta i alla fall. ;)

Nehe, nu ska jag fixa iordning mig för jobbet... Önska mig lycka till ;)

Puss o Kram

Dag 3

Japp, nu är det dag 3 jag är hemma och jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men det är tråkigt att bara vara hemma o slappa!! Idag är jag mycket piggare än jag varit dom andra två dagarna, men fortfarande inte frisk. Men med snytpapper vid min sida och nässpray klarar ja mig galant! =) Har tvättat lakanen i sänge. Kommer vara skönt o lägga sig i nytvättade lakan ikväll. =)
Ja det har inte hänt så mycket annars senaste dagen.. Har inget o göra. Har plockat iordning lite här hemma mellan reklam pauserna i Våra bästa år. Kalla mig nolla men den serien är svår att slita sig ifrån om man väl börjat kolla. Ikväll är det Greys Anatomy med, seriestart. Mycket spännande! =)

Nehe, nu får jag se om det finns nått att göra. Orkar inte sitta här o dryga!!

Ha det gott!! Och hoppas ni slipper denna förkylning jag har haft!

sjuk...

jag är sjuk... :( Ni kanske undrar hur jag orkar sitta här om jag nu är sjuk. men det ska jag tala om för er. Ligger man o sover hela dagen så blir man ganska rastlös. Jag orkar inte göra nått, men vill göra nått. konstig känsla, men så är det. har varit hemma från jobbet idag och ska vara hemma imon med. har ingen feber, men är helt genomförkyld och näsan är täppt och nyser heeela tiden o allt är bara skiit..
helgen har varit ganska lugn. i lördags var jag ledig! Andreas va på testdag i Kallinge till Flygplatsbrandman. Va sååå nervös för hans skull. Och han har varit väääldigt nervös själv kan jag säga. Han har gått runt hela veckan och inte varit sig själv. men det hade jag med varit. mycket som står på spel en sån dag. Men som tur va det allt mycket bra. Han är såå duktig!! Till han kom hem hade jag fixat lyxmat till oss, hade lite mys innan han skulle åka. Lagade Planstek till oss, sååå gott, och sedan kladdkaka med grädde till efterrätt; kanske inte så lyxigt men gott! :D När jag hade kört in honom till tåget körde jag hem till lina stunden innan jag skulle börja jobba . tog en liten promenad, sakta men säkert. förkylningen hade kommit under lördagen så va inte så pigg. men tillräckligt. Men under söndagen sen kände jag mig väldigt dålig. va sååå nära att gå hem från jobbet, men icke!! jag kämpade emot. och det fick jag lida av i morse när jag vaknade. mådde och mår fortfarande piss!!! men jag har lite att se fram emot iaf. På onsdag ska jag och Anna äta Kinamat! :D såå gott!! sen kommer andreas hem nästa söndag. Sen ska vi tjejer åka upp till våra brudar i Växjö! Kommer bli sååå kul! Jobbar givetvis den helgen, som vanligt, men ska be om ledigt. har fortfarande semesterdagar att ta ut :D .

Jaja, nej nu får jag ta värktablett igen. huvudet dunkar som bara den :P 
 
Adjö mina vänner!!


Ledig helg!!

Ja, nu va min lediga helg äntligen kommen!! Så underbart!! Dagen ha varit väldigt lugn. Har plockat lite här hemma, sen kom Andreas mamma och fikade lite. Kollat lite på TV och sen ätit. Blev hämtmat idag. Hamburgetallrik, inte helt fel! Orkade verkligen inte laga mat. Ikväll är det fest som gäller. Ska hem till Helena på fest i Jämjö, det blir nog skoj.
Imon är det middag hos farmor och sen min FÖRSTA hockeymatch!! haha, tror nästan det bara är jag i Karlskrona som ALDRIG har kollat på en KHK match.... Känns som det är nått man borde göra när man bor här.. Men men, annars rullar livet på som vanligt tycker jag...

puss o hej

RSS 2.0