En helg till tack!!

Ja, sitter här väldigt trött och seg i soffan. Helgen har INTE varit lugn.

I fredags hjälpte Eve mig med en marknadsundersökning på stan. Gick ganska bra tycker jag faktiskt. Har inte gått igenom alla svar än, men tror i alla fall det blev bra marknadsföring. :)
Efter jobbet åkte jag och handlade med mamma och sen hem och göra lite baguetter till resan på lördagen.
Fredag natt begav vi oss till Tyskland; jag, Jennie, mamma och mormor + massa prat glada människor. :) Vi åkte lite efter två och strax efter bussen startade hörde vi skål i hela bussen, haha. (tur att jag hade hörlurar med musik i!) ;)
Var hemma vid tio på kvällen så duschade lite och sen blev det sängen. Vaknade helt utmattad idag! Så trött i hela kroppen. Men ingen vila ingen ro. Mamma ringde och dem behövde hjälp med att tömma morfars hus. Så det blev till att sätta sig i bilen och åka till Hästö. Där har vi varit hela dagen och burit massa saker som ska till tippen. Efter mycket slit och släp åkte vi hem till käre kusin som bjöd på mat, grillade kyckling, sallad, pommes och sås. MUMS!! När alla var mätta och glada åkte vi hem och inte i duschen och nu sitter jag här. Ska snart föna håret och sen blir det sängen. :)

Jaha, där har ni min helg mina vänner. Hade verkligen behövt några dagar till ledigt. Skönt att det inte är full arbets vecka denna veckan. :)

Ha det bra!!

//Zandra

Torsdag

Sitter hemma nu efter en dag på jobbet. Har varit en bra dag faktiskt. Började med att skära små skyltar som skulle ner till Greven. Efter det åkte jag ner till Greven och skrev skyltarna för att sedan sätta upp dem. Jag har vääldigt svårt för att skriva rakt så det gick åt en del provskyltar. Men resultatet blev ganska bra (blir aldrig riktigt nöjd med sånt). Under lunchen hjälpte jag till med det lilla jag kunde, åt en snabb lunch för att sedan ha möte med en kille om sajten som ska förbättras och uppdateras. Mötet gick bra och inväntar nu på vad han kan göra åt oss. Imorgon ska jag på möte, det första "riktiga". Kommer att bli spännande! Sen blir det lunch tillsammans med Eve på Greven och sen ska hon hjälpa mig med ett ärende på stan. ;) Tack för att du ställer upp gumman!!
På kvällen blir det förbereda liten matsäck inför lördagen och sedan slappa.

Nehe, snart är tvätten sen blir det lite mat och soffan. :)
Ha det bra!!

//Zandra

Onsdag

Sitter på praktiken och ska snart gå på lunch och träffa Jossan, trevlans!! :)
Idag har jag inte så jätte mycket att göra dock. Eller har kanske det egentligen men min fantasi är liksom slut... Hoppas det blir bättre med lite mat i magen sen. :)
Igår var jag och mamma en runda på Hästö för att fixa lite. Men trötta som vi va efter jobb o slit så räffsade vi bara lite och rensade en liten stuga. Hittade en hel del som kan vara bra o ha i båten i sommar, gratis gillar vi. :)
Idag hade jag tänkt att jag skulle köra och handla efter jobbet. Har verkligen ingenting hemma. Har tänkt att vänta till Andreas är ledig och kan följa med, men började tänka så för flera veckor sen och sen dess har det bara blivit småhandlingar (oekonomiskt!). Så nu får jag nog allt pallra mig till affären själv så det blir gjort eftersom jag har en sådan upptagen sambo. ;) Sen hade jag tänkt att jag skulle be pappa byta mina vinterdäck och hade velat vaxa bilen, men tror inte tiden räcker till det. Får se vad som hinner göras.
Till helgen ska jag åka till Tyskland (bussresa) tillsammans med kära syster, mamma och ett helt gäng pratglada kvinnor. ;) Blir nog trevligt. Med hörlurar i öronen sover man gott sen. hehe.
Nehe, nu får jag nog ta och börja vandra upp mot staden.

Life goes on...

Ha det bra!!

//Zandra

Helgen som gått

Sitter just nu och inväntar ett möte via Skype som börjar vid sju. Ska prata med min grupp jag jobbade ihop med sista modulen och ändra lite i vår rapport.
Helgen har varit lugn emellanåt. I fredags var jag på jobbet från morgon till sen natt. Va hemma hos Lina och duschade och bytte om en sväng innan kundfesten började. Stod i baren och serverade diverse dryck till många trevliga människor. Va hemma vid tre på natten, måttligt trött... I lördags ringde mamma och väckte mig (!) och frågade om jag skulle komma ut till Hästö för att hjälpa till, självklart ställer man upp. Åkte dit och rensade lite i rabatten och fixade ute i trägården, mycket fint blir det! Hem en runda och vilade och gjorde mig iordning för att sedan åka ner till Carro där Andreas, Martin och Daniel snickrade för fullt. Åt lite Bullen Korv och pratade lite. När kylan blev outhärlig åkte vi tjejer hem till mig och pratade ännu mer och kollade Robinsson. Söndagen åkte jag åter en runda till Hästö och hjälpte till en liten stund. Sen åkte jag hem till Anna där det bjöds på grillat, MUMS!! Sen blev det hem och slappa.

Hade ingen bra dag i söndags. Det är konstigt hur saker bara kan komma över en. Satt vid bordet och från ingenstans kom tårarna. Nästan lite otäckt. Vet inte vart det kom från. Men ariklarna i veckan har ju inte gjort det lättare precis. Förstår mig inte på dem, och tycker dem var onödiga... Allt är fortfarande så svårt att förstå, tror inte det kommer att bli lättare med tiden....Hela dagen kände jag mig tung och inte lust att göra någonting....Kämpar vidare..

Nehe, nu är klockan nästan sju. Ha det bra gott folk!!





Torsdag

Jaha, sitter här och funderar på vad jag ska hitta på. Är ganska trött, men ändå uppe i varv. Funderar på att ut och gå en promenad men såå tråkigt att gå själv.. Har även en maskin tvätt som ska hängas upp. Det finns alltid något att göra men inte så mycket som skapar motivation.

Praktiken går kanon och jag trivs jätte bra!! Har en uppgift om att marknadsföra Café Greven, kämpar på med den. Är du i Karlskrona så tycker jag du ska gå ner och ta en fika eller lunch där, underbar buffé har dom!! :D
Imon annordnas  partaj för min praktikplats och ett annat företags kunder , där jag hjälper till så gått jag kan. Har kört runt och gjort lite ärende m.m. Kommer att vara på jobbet heela dagen imon. Börjar halv nio, nio och sedan hem en snabbis till Lina och göra mig iordning för att sedan åka tillbaka och tillbringa hela kvällen där, kommer bli nice!!

Tycker inte att artiklen va särskilt nödvändig..Vad gjorde den egentligen för nytta?

Kan inte förstå vad som har hänt, och det gör ont att tänka på det. Det går inte att acceptera.
Det kommer aldrig bli som förr... Saknar dig något oerhört!!

Glad Påsk!

Bara en ledig dag kvar av denna långledigheten, tråkigt men sant.
Är grymt trött idag, var och hämtade mamma med fler inatt, hemma halv fem. Usch!!
Men man får ställa upp. :)
Sitter och funderar på vad jag har gjort under ledigheten... I torsdags slutade jag tidigt så åkte hem till J och drack lite kaffe och pratade en massa. Sen hem till farmor o farfar åt lite mat och sedan hjälpte jag älsklingen med att röja undan nere vid sjön. I fredags åkte vi återigen ner till farmor o farfar och fortsatte röja. Sen middag hos mamma, kroppkakor. :) Va där nere på eftermiddagen med sen hem.  På kvällen kom Lina, Jimmie, Johanna och Stoffe en runda. Vi bjöd Lina och Jimmie på räksmörgåsar (Johanna o Stoffe ville inte ha) och sedan satt vi bara och snackade. Mysigt! 
Igår var jag nere hos mormor och tvättade bilen, fy vad tråkigt det är! Hjälper inte hur mycket man skrubbar ändå massa skit kvar. Ska ta någon dag att vaxa och tvätta ännu mer så den är fin nu till sommarn. :) Senare på dagen kom Anne med familj ut och åt lite påskmiddag (julbord). På kvällen blev det slappa hemma själv, älsklingen var nere och hjälpte Martin att snickra och var jag tvungen att ta det lugnt eftersom jag skulle hämta mamsen. Idag hade jag tänkte att städa lite här hemma, får passa på nu när det är molnigt. Ska till Emsan sen på lite kalas och ikväll KANSKE det blir lite tjejmys, får se vad vi känner för. :) Sugna brudar?

Igår gjorde jag något som jag tror jag aldrig har gjort, jag ramlade i trappen. Och jag säger bara, jag ramlade med stil! Haha. Började kasa på fötterna ett par steg ner och några steg till på rumpan med en glasflaska i handen. Men flaskan lyckades jag ställa ner försiktigt i fallet och tillslut var jag nästan nere. Gjorde ganska ont och satt i chock en liten stund innan jag började skratta. Hur lyckas man?! Haha. Har fått ont i låret, känns som det borde vara världens blåmärke men bara lite svullet. :)

Nehe, ta tag i lite tvätt och sen storstädning... Inget som lockar, men det måste göras.. 
Ha det bra allihopa och hoppas er påsk har varit bra! :)

//Zandra

You will always be in our hearts!

Igår var dagen jag och min släkt fasat för en tid...begravningen.
Går inte att beskriva med ord hur jobbigt, tungt och ledsamt det var. 
Samtidigt så vackert
Ordet varför upprepades i mina tankar. Jag vet att många med mig satt och tänkte samma sak....
Tyvärr finns det inget svar och kommer aldrig att finnas något.
Livet känns så orättvist ibland.
Dem säger att det är inte mycket mer att göra än att inse vad som hänt och gå vidare. Jag försöker verkligen gå vidare, ibland går det bra och ibland går det inte alls bra. Precis som om verkligheten hinner ikapp mig.
Jag vet att det kommer att ta tid att få in det som har hänt, inte bara för mig utan för oss allihopa i släkten. Men jag kommer att försöka vara stark och stötta dem som behöver mig.  
Vi har varandra och vi kommer att klara detta tillsammans!

~Du kommer alltid ha en stor plats i våra hjärtan! ~
~Vi minns dig med glädje och stolthet! ~

Torsdag

Märkte att jag inte uppdaterat på länge.. Har inte haft någon lust att skriva helt enkelt.

Just nu är är det praktik som gäller fram till sommarn. Jag är på Eventparlamentet och trivs jätte bra!
Vet inte vad jag ska säga mer...
Förra fredagen hade vi tjejmiddag på Nivå, mycket trevligt!  Efter middagen gick jag och några till till L för att dricka lite vin. Spelade 1000 regler (heter det så?) och hade jätte roligt. Skrattade så mycket att jag fick ont i magen. Haha. Tack för den kvällen tjejer! Det behövde jag verkligen!!
Annars rullar dagarna på. Imon är det fredag och jag ska träffa mina kära systrar och sedan in och hämta mamma på natten. Annars blir det nog en lugn helg, skönt!!

Dagen närmar sig vare sig vi vill eller inte. I don´t want to say good bye.



Is it true that we can look back and enjoy just the memories?
We miss you so much!!

RSS 2.0