Blogga från mobilen?

Jag behöver hjälp! Vill börja blogga från min mobil, men hittar ingen bra app!! (Jossan, jag har letat efter blogger men hittar den inte :S) har provat wordpress men tycker inteom den! Vill gärna ha blogger, men ska jag behöva betala 22kr för den? Tacksam för hjälp! /Zandra

Vaknat från ide... :)

Är det inte underbart att se alla dessa gröna nyanser växa fram dag för dag?
Våren är äntligen här!!
Mycket har hänt sen jag bloggade sist. Det största är att jag är numera nyexaminerad Business Management student. Examen var helt fantastisk! Mycket tårar och skratt, o champagne. :)
Examenveckan hade jag en liten inneboende här, var mycket trevligt och det kändes tomt när hon åkte. Veckan började med presentationer om våra praktikplatser och det var roligt att se och höra vad alla hade gjort, och hur mycket alla hade utvecklats under våren.
Vi hade sedan en "rap up" på våra två år tillsammans. Gick igenom vad vi hade gjort, både upp och ner gångar. Roligt att tänka tillbaka på gamla minnen. :)

Onsdagen var dagen D. Började dagen med champagnefrukost och vid elva var det dags för vår examens ceremoni. Vi samlades i Ångan tillsammans med familj och släkt, gjorde våra "hemliga uppdrag" när var och en fick sitt examensbevis. Det hemliga uppdraget gick ut på att med egna ord beskriva en person i klassen utan att det skulle vara för uppenbart. Ett perfekt avslut och så roligt att höra alla olika förklaringar. Här serverades champagne och jordgubbar, i mängder. :) Vidare gick vi ner till sjön och gick ombord på en skärgårdsbåt. Här väntade champagne och buffé, mycket gott! Fick även lite dricka till maten ;).
Efter två timmar på sjön gick vi vidare till Lisas Sjökrog där vi spenderade resten av eftermiddagen och kvällen. En jätte mysig miljö där vi pratade om allt och ingenting. Avslutade sen kvällen på Harrys och Michells.
Som sagt, det kunde inte bli bättre!! Längtar redan till vår reunion! ;)
Så nu är jag tillbaka till arbetslivet! Känns mycket bra. Kommer jobba på KarlskronaHem och HR- Bolaget nu under sommaren och trivs mycket bra!


Så, nu vet ni att jag lever. :)
Kommer nog snart byta blogg till en annan så jag kan blogga från mobilen, men återkommer med den nya adressen. :)
Ha det bra, och ta hand om er!!
//Zandra

RSS 2.0