Hej svejs! ...

Hej svejs!
Sitter här mätt och belåten efter lite Taco. =) Lite för mätt kanske... :/
Igår va en jobbig dag för många. Begravning är aldrig kul, och framför allt inte för familj och släkt. Men det ska ha varit en fin begravning och det betyder ju jätte mycket!
 Du ska veta att du är älskad och saknad av många!!

Igår på eftermiddagen kom Lina till mig en runda. Pratade genom dagen och bara mös. =)

Idag har jag och Andreas varit på promenad, slappat lite i soffan och sen va vi och hälsade på farmor och farfar. Fick kaffe och fika, mysigt!!

Har fått mitt nya SIM kort idag!! Över lycklig över detta!! Sen är det så underbart med att mina nummer fanns sparade på min gamla mobil, så jag har iaf det flesta nummer kvar. :D
Men Eve, det blev en liiiiten miss. Den kom hem till pappa. =)


Imorgon är det testdag nr 1 och jag kan säga att jag är väldigt nervös. Vet inte alls vad som kommer att hända. Usch! Vet inte alls varför det finns testdagar... Men hoppas man får svar på det imon... Tur att man har några man känner där. ;)

Aja, nu tror jag att Lina och Jimmie kommer igen... Ha det gott!!

//Zandra



(Skrev detta igår, men tryckte på utkast istället för att publicera :S )

Sim kort

Skulle bara säga att jag inte fått mitt sim kort än... Hoppas på imon!!

//Zandra

Semester!!

Nu har äntligen min semester kommit!!! Underbart!! Är bara rädd att det ska gå för fort innan den är slut, men får ta vara på den så gott det går.
Började semestern redan i torsdag. Åkte in till Lövmarknaden efter jobbet o vandrade runt lite med Lina. Köpte inte så mycket dock, men måste ju gå där en runda. Langos blev det givetvis! =) Efter Lövet va det dags att åka hem och packa för helgen. Firade hela midsommar på Ungskär. Började dock inte så bra. Båten Lina och Jimmie skulle ha fungerade inte, som tur va fanns det en till hands. Jag tappade givetvis min mobil i vattnet... Såg hur den seglade ner flera meter ner. Suger!! Men det är bara materiella ting. :) Så om jag inte svarat på några medelande förstår ni varför nu. :P Har ringt min underbara vän på Telenor som snällt skickade ut ett nytt sim kort med mitt gamla nummer. Men jag har tyvärr inte mina nummer kvar. Får förhoppningsvis kortet på onsdag så hade varit kanon om ni vill höra av er på nått sätt så jag kan få era nummer igen. :D
Har som sagt firat midsommar ute på Ungskär tillsammans med mina underbara vänner! Har varit helt underbart! Det blev mycket skratt och tårar, både glädje tårar och ledsna tårar. Men i övrigt va det underbart!!! Tack alla för en underbar helg!!
Kom hem igår, lagom trötta. Borta bra men hemma bäst!

Idag har jag inte gjort så där överdrivet mycket. Andreas o jag va ute o gick en runda på morgonen. Sen va jag uppe hos mamma o dom. När vi skulle åka hem följde Wilma med hem sen har hon varit här en stund. Lagat mat o kollat på film. Mysigt!!
Imorgon ska jag umgås med Madde. Va väldigt längesen. Vet inte riktigt vad vi ska göra än. Får se vad vädret säger.

Nehe. Det va en liten uppdatering från min sida. Hoppas alla hade en lika bra midsommar som jag hade!
Håll tummarna för att vädret blir bättre så vi kan åka ut o mysa på sjön med! :D

//Zandra

Snart semester!!!

Jaha, då va det väldigt längesen man skrev här. Har faktiskt inte haft någon motivering till att blogga..Nu när solen skiner utanför fönstret lockar inte datorn så mycket. :P Vet faktiskt inte vad jag ska berätta egentligen....

Syster yster tog studenten den 12 juni och lillebror slutade nian. Dom är stora nu dom små barnen. =)
Blev en trevlig dag, först i kyrkan och sen in till stan o möta Jennie. Sen hem och äta smörgåstårta och umgås med släkten. =)

Snart är det midsommar och jag är redan stressad. Mycket som ska planeras och inhandlas. Midsommar ska vi fira på Ungskär tilsammans med massa goa vänner. Kommer bli underbart!! Ska åka ut dit med båtarna på Torsdag kväll och sedan stannar vi till söndag om vädret tillåter. Mysigt!!!
Sen är det SEMESTER!!! Underbart!!!

Tunga tider nu hjärtat! Men jag ska göra allt jag kan och hjälpa dig igenom det!! Du och jag baby!!!

//Zandra


Lonely

Ja nu är jag ensam hemma, eller ja Tiger ligger här o sover med. =) Andreas har åkt till Halmstad för att göra det sista av utbildningen till Flygplatsbrandman. Duktig han är! =)

Denna jobb veckan har varit kaos från måndag till lördag.. Mycket folk och lite personal, som vanligt.. Fick gå hem tidigare på fredagen för jag hade extrem huvudvärk. Men efter lite vila va det bättre. Sen va det bara att upp och jobba på lördagen mellan 8- 18. Har egentligen tid till 18.30, men skulle åka till Emelie med Nettan vid sex så slutade lite tidigare. hehe. Hemma hos Emelie blev det fest för fulla muggar. Firade både henne och Jenny eftersom dom fyllt år. Mycket trevligt!! Tack vänner för en underbar kväll!!! :D

Idag har jag mest tagit det lugnt. Andreas och jag kom överns om att ta sovmorgon idag. Och det blev det kan jag säga!! Halv tolv vaknade vi. Har inte vaknat så sent på evigheter, kändes som hela dagen hade gått. Det va skönt att sova ut, men hade gärna varit uppe lite tidigare och solat. =) Men men...
Nu ikväll va jag en runda nere i Sandahamnen och träffade Lina och Jimmie som hade kört dit med sina nya båt. Riktigt fin va den!! Fick en liten åk tur med, ojojoj!! haha!! Det gick undan kan jag säga. =) Kommer bli en kanon sommar ute på sjön!!! :D

Aja, nu tror jag att jag ska göra mig iordning för sängen o sen lägga mig o kolla på någon film... i min ensamhet. :P
Ha det så bra allihopa!!


RSS 2.0