Höst

Ja nu har jag kommit hem till verkligheten och kylan igen. Vi har haft en helt underbar vecka med massa sol, bad, shopping och cocktails! Och jag kan säga att jag kommer att åka tillbaka till Turkiet nån dag. :)

Denna veckan har processveckorna börjat, spännande och lite skrämmande måste jag säga. Har hört massa olika rykten om dessa veckorna, men hörde även det om UGL:n och det va inte så farligt. ;)
var och lyssnade på en mycket intressant föreläsning idag med. En man som blivit förlamad när han var 20 år från bröstet och neråt. Han pratade om hur man hanterar stora förändringar som händer i livet och berättade om olika verktyg som man kan använda. En mycket bra föreläsning, både jag och Emilie visste inte vad vi skulle säga när de va slut. :)

Idag har jag varit och hälsat på Carro o Viggo med. Va jätte längesen jag träffade dem. Lille Viggo har blivit så stor, och en riktigt glad lite prick. Skrattar och le hela tiden, nästan i alla fall. :)
Nu i eftermiddag har Lina varit här en runda och kollat på lite bilder och snackat lite skit, alltid lika mysigt! :)

Andreas ringde mig idag och sa att han kommer att åka till Gotland nu ikväll och kommer vara borta till fredag morgon, och då kommer han bara att packa om väskan för att bege sig till Stockholm och kolla på ishockey. Så jag är hemma själv nästan hela veckan...undrar vad jag då ska hitta på. :)







Adios!

Nu ska jag gå igenom min packning för SISTA gången. :)
Imorgon lämnar vi ön för att bege oss till Turkiet.
Sol, bad och goda drinkar! ;)

Adios!!

Vaknade 06.45

Idag när jag kan sova till åtta så vaknar jag 06.45!! Helt sjukt. Kunde inte för allt i världen somna om så det var bara att ta sig upp. Sitter med lite skolarbete (som vanligt). Vi ska jobba hemifrån idag och jag har jobbat fram en bra idé här i min ensamthet tycker jag. :)
Om en timme ska jag bege mig upp till Anna hjärtat för lite champagnefrukost! :) Kommer bli riktigt nice! Sen under dagen kommer det blir skolarbete varvat med städning, packning och fika. Me like!!
Ikväll är det middag hos mamsen, mycket gott! Men blir förmodligen tacos efter som fantasin på alla inte är på topp. :P Och båda mina små systrar önskade ju detta så då får man ju ställa upp ;).
Nehe, nu ska jag fortsätta att fundera på mina idé här så får ni ha det så bra..


Imon åker vi!!! :D

Uppdate igen

Sitter hemma nu och har jobbat med lite skolarbete mellan lite packnikng och tvättning. :) Har kommit på att jag är inte alls bra på att packa... Blir alldeles för mycket, och när jag fick reda på att Faster med familj delar på 3 väskor på fem pers blev jag lite fundersam, HUR LYCKAS DEM MED DET? Jag o Andreas ska ha varsin väska i alla fall. Bättre att ha med sig för mycket än för lite. ;)
Ja detta är just nu ett av mina problem, packningen. Tror allt jag har lite resfeber. :)
Ska om ca 1 timme köra tillbaka till skolan på Workshop, bra intiativ Mattias! Kommer att hålla på ett par timmar sen hem isgen. Imorgon ska vi jobba hemifrån vilket för mig är mycket skönt. Slipper stressa idag med all packning utan kan packa om många gånger imon. hehe.
Så imon kommer jag befinna mig här hemma i lägenhet om det är någon som söker mig. ;)

Nu ska jag häna upp tvätt nr 2, och sen sätta mig med lite skolarbete igen. :)

//Zandra

Snabb uppdate

Sitter i skolan nu och ska snart dra igång på allvar. Vi ligger väldigt bra till och jobbar nu med lite extra projekt.
Resan närmar sig med stora steg och jag har inte ens börjat packa. Behöver inte känna jätte stor stress mer än att det är lite kläder som behövs tvättas innan de åker ner i resväskan. :)
Igår va jag hemma ganska sent och hann inte mer än att slänga in en maskin tvätt och laga lite mat. Hade sällskap med älskade syster med. :)
Idag kommer jag vara i skolan till sent, sen hem och lägga sig direkt i stort sätt. Imorn kommer vi förmodligen ha en kort dag, beror på hur mycket vi behöver göra. För mig personligen hade det varit kanon o haft halvdag, då hinner jag tvätta och packa ihop allt. :)
Så är det någon som önskar att umgås med mig får ni mer än gärna komma ut och hälsa på! :)
På lördag klockan 11.00 lämnar vi Sturkö för att att bege oss mot Malmö. :D

aja, nu är det back to work!!

//Zandra

Paus

Nu tar jag en välförtjänt paus i mitt pluggande. Väldigt duktigt av mig att sitta med skolarbete på helgen. Men jag måste, måste jobba in timmarna jag missar när jag reser. :P

Sitter och fundera på livet i allmänhet, och jag vet inte hur många gånger jag har tänkt "Vad skönt det va när man va liten!" Det fanns inga beskymmer om något, det största problemet va vad man skulle roa sig med under dagen. De vuxna gjorde allt för att vi skulle slippa det som va jobbigt.
Men idag är jag vuxen och måste ta mig igenom problem och tråkigheter som alla andra. Tråkigt men sant. Det är tur att man har så många runt omkring man kan vända sig till när det rinner över. Av någon konstig anledning så slutar tråkigheter inte komma och dem kommer oftast så plötsligt. Det har inte hänt mig något speciellt nu, det är inte det jag menar, men har så många runt omkring som drabbas av det ena efter det andra. Som människa sitter jag bara här och kan inte göra något, vilket jag hatar! Jag VILL kunna lösa problem!! Jag vill kunna säga orden som gör att allt blir bra igen, men jag antar att det bara händer på film... Hjälplöshet är bland det värsta... Men jag försöker göra det jag kan, jag finns här för dem som behöver mig om det så är djup diskussion, uppmuntran, någon att slänga över lite på etc, jag försöker vara en bra vän helt enkelt.

Nog om det.. vad har jag gjort sen jag bloggade sist? Jag har varit i skolan givetvis, vilket går alldeles utmärkt. Jag trivs jätte bra i min grupp och tycker det är tråkigt att vi bara jobbar ihop i en vecka till. Men that´s life! :) I onsdags var vi i hela gruppen + några utomstående:) och firade pitchvinsten. Vi bokade på på O´Learys, åt gott och kollade på fotboll. Ni som känner mig kan känna en liten chock men det är sant, jag Zandra Pettersson satt och kollade på en hel fotbollsmatch utan att klaga, vilket visade sig att jag tycker det var riktigt roligt. Kommer absolut att kolla på nästa match som jag tror är i oktober.
Torsdagen var det Hyper fest, och som vanligt mycket trevligt. Blev lite mer dricka än planerat (som vanligt) men kul hade jag. :) Fredagen va slappkväll hemma i soffan tillsammans med syster och Andreas.
Igår var jag hemma hela dagen, jobbade lite med skolarbete och städa lite. På eftermiddagen kom Lina som följde med mig när jag körde pappa och stannade sedan hela kvällen. Tack för en underbart mysig eftermiddag hjärtat! Va så längesen och vad jag har saknat det!!
Idag har det blivit skolarbete nästa hela dagen. Duktiga jag! :) Ska lite senare hem till farmor o farfar och hälsa på, va så länge sen jag va där.. Sen blir det slappa och vila inför en kommande skolvecka :)

Om 6 dagar åker jag till Turkiet med mycket trevligt sällskap! Kommer bli så skönt att bara ta det lugnt en hel vecka och sola och bada! Drinkar kommer även att konsumeras! ;)

Jaha, det blev ett lite längre inlägg än planerat. :) Hoppas ni orkar läsa och lägg gärna en kommentar så jag vet vilka ni är. :)

//Zandra

Måndag och ny vecka!

Jaha, idag är det måndag igen! Veckan börjar ganska bra tycker jag allt. Har varit ganska produktiv i skolan. Hade en trevlig lunch tillsammans med Christofer, och senare kom Niklas, Erik och Annelie. Har fått en väldigt fin present av Robin med för att jag hjälpte honom hämta en säng, snällt av honom men hade han inte behövt..klart man ställer upp! :)
Efter skolan idag åket jag hem och åt lite knäckebröd och sedan mötte jag upp Anna för att ta en promenix och prata lite skit. :) Nu sitter jag här och ska snart börja med yoga. :)
Denna veckan är som vanligt fullspäckad. Skola mellan 8-17 varje dag. På onsdag är det dags att fira pitchvinsten tillsammans med min underbara grupp. Ska äta på O´learys och kolla matchen. :) Torsdag verkar det vara fest som står på schemat, lite klassfest är aldrig fel. :) Helgen vet jag inte vad den har att erbjuda men mycket möjligt att det blir lite fest även då. :)
Snart åker jag tillsammans med nära och kära ner till Turkies, den 19 september för att vara exakt. Kommer bli sååå skönt!!

Helgen har också varit mycket bra! I fredags var jag hos Anna och pratade skit, drack lite vin och plockade lite i huset. Mysigt!! I lördags va det städ och baktajm, bakade två äppelpajer för första gången, men va inte så svårt. :)
Senare på kvällen va det Tobbes 20 års kalas. God mat och trevligt folk, va inte hemma förens två. Hehe. Söndagen va älsklingens födelsedag! Grattade honom på morgonen, fick en spikmatta av mig som han verkade mycket nöjd med. Sen va det upp och plocka iordning det sista och slänga ihop en kladdkaka. Första besöket kom redan klockan 12.00. Sen när dem gick åkte Andreas o spelade fotbollsmatch och jag gjorde iordning lite mat. Klockan 18.00 kom resten av gänget. Satt och fikade och hade det mysigt. :)
Så man kan säga att även denna helgen va det full rulle. :)

Ha det bra!!

//Zandra


Tisdag

Ligger i soffan i skolan och har precis ätit lunch, stuvade makaroner och köttbullar. :) Andreas hade lagat det igår när jag kom hem, underbart att få maten serverad! :)
Jut nu är jag väldigt sugen på en ny dator, en MacBook. Hittad en på Blocket men tyvärr så hade garantin gått ut så det blir inget med det, även om den va väldigt billig. Har kollat på upp Apple´s hemsida och har hittat en till en ganska bra pris. Nu gäller det bara att förhandla med den andre hälften. ;)
Ny vecka och nya tag. Helgen va fullspäckad men väldigt trevlig.
I fredags va vi hos mamma på lite kalas. Lördagen va det namngivelse för Viggo, god mat och mysig tillvaro :) På kvällen åkte jag in till stan för att möta upp brudarna. Satt och kollade på medans dem drack, drack och drack. :) Hade mycket trevligt även att jag var nykter. :) Söndagen tillbringade jag förmiddag på IKEA. Hittade lite småplock som vanligt. hehe. Pappa inhandlade massa nytt till köket, vilket han verkligen behövde. :) Sen när jag kom hem plockade jag iordning allt nyköpt och lagade mat tillsammans med älsklingen. Vi firade sju år så ställde till med lyxmat, trerätters. :) Toast med skagenröra, plankstek och glass med margäng och hemma gjord chokladsås, mumma!! :D
Igår va det måndag och tröttheten va ett faktum. Vaknade inte till på hela dagen. Kom hem och åt och halvsov på soffa. Blev inte många knop gjorda. :P Men gjorde iaf ett pass med PowerYoga. :)
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på efter skolan. Finns ju alltid o göra dock men vi får se vad det blir. :)
Annars kommer veckan rulla på som vanligt, än så länge. :)

Ha det bra mina vänner!!

//Zandra

RSS 2.0