Sol, underbara sol

Det börjar närmar sig sommar nu!! :) Möter sommarn med både postivia och negativa känslor. mest positiva. :)
Två veckor kvar av praktiken, tråkigt men sant. Sen är det en veckas ledigt och sen är det jobb hela sommarn. uschå, men kommer bli skönt att få lite mer pengar på kontot :)

Igår träffade jag två av mina brudar. Vi va och handlade fika och gick ner till Stumholmen och fikade i gräset. Jätte mysigt! Satte oss och planerade midsommar och tycker att det känns riktigt bra. Hoppas bara nu att vädret håller i sig så det inte regnar (som det brukar göra)
när jag kommit hem kände jag paniken (jobbig panik och jag försöker verkligen att ignorera den, men det går inte). Skickade till Anna och lite senare var vi ute på promenad. Jag tycker det är jätte skönt att gå på kvällen, men verkligen inte själv. Pratade om massa olika saker. Hemma igen vid halv tio tiden, och det var fortfarande ljust ute!! Underbart!! Dock blir jag inte lika trött så tidigt så lite svårt att somna, men känslan av att sommarn närmar infinner sig verkligen! :D
Veckan blir lugn annars. Idag jobbar jag till ca 18.00, blir hem och sen en promenad kanske. Imorn efter jobbet tror jag att jag ska åka och handla lite och se om jag kan få mitt schema från Maxi, hade varit kul och se hur man jobbar i sommar...
Torsdag inget planerat än, fredag blir det jobb hela dagen, då jag ska vara med på ett event, wiiiie!! På lördag tänkte jag hjälpa min kära vän Johanna och flytta lite. Sen på kvällen vet jag inte vad som händer. Sugen på lite fest, nån som vill haka på? :)

Back to work!!

//Zandra

Hemmakväll

Så mina vänner. Nu trotsar jag vädret (tyvärr)
Rullgardinerna är nerrullade i tv- rummet. Kuddarna ligger rätt, Mamma Mia sitter i DVDn, en lite skål med ostbågar på bordet. Alla kontroller och telefoner vid sidan om... Hoppas ni andra också ha en trevlig kväll! :)

/Zandra

Allting ordnar sig till slut...

Ja, inga uppförsbackar kommer utan nerförsbackar! :)
Idag är det lördag och det är tredje dagen av långledigheten. Dock har jag inte hittat på något speciellt överdrivet roligt. Har varit hemma och tagit det lugnt, vara nere i båten och städat (hälften), varit hos mormor på kalas och ätit kroppkakor. :) Nu kommer snart Wilma och ska vara här en stund idag. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Andreas ska iväg på match och sedan ska han på lagfest. Så jag är hemma själv, får se vad som händer. :)
Nu ska jag ta tag i det vardagliga här hemma och sen börja med maten så älsklingen får lite mat i sig innan match. :)

Ha det bra!

/Zandra

Tom

Känner mig så tom... Inte arg, inte irriterad... besviken kanske?
Så mycket som jag egentligen vill ha sagt men orkar inte ta upp det igen,
känns så tjatigt varje gång... om bara egen vilja och eget tänkande kunde finnas där...
Tanken på någon annan för en gång skull, planera för någon annans skull och inte bara för sin egen...
usch, orkar inte tjata....
fråga vad som är fel kanske.....?

Tillbaka till verkligheten....

...är det dags för igen. Dem senaste veckorna har allt tänkande gått till en 150 års fest som höll för pappa, faster och IB i lördags. Har verkligen lagt all ledig tid till planering och förberedning till den, men nu är det över! Så underbart!! och det blev så lyckat. Alla hade roligt, speicellt våra tre vänner. :) Det hölls tal för dem tre, vi höll ett till pappa, och jag, jennie och Mickan hade skrivit ihop en liten sång till dem. :) Ja, allt blev lyckat!

Orkar inte köra någon uppdatering om vad jag gjorde förra veckan.. blev mest förberedning till festen som sagt.

Igår var jag tillsammans med några av mina bästa vänner och provade på Power Yoga. För mig passade den träningen helt perfekt. Tyckte det var jätte bra och jag har aldrig sovit så gott som inatt. :)

Idag har jag satt ihop ett presentkort till Café Greven. Jobbat med det ca 1½ timme. Det tar längre tid än vad man tror. :) Lite research och sånt har ju också ingått.

Nu ska jag sätta mig och skriva färdigt tapasmenyn som ska kombineras med rekomenderade viner. Blir mycket nice!!
Vill bara passa på att säga att har ni inte besökt Café Greven så tycker jag att ni ska göra det! Dem kakor (hembakta), sallader, dagens lunch, tapas på kvällarna m.m. Värt ett besök!! :)
Kolla gärna in deras hemsida: http://www.cafegreven.com

Ha det bra!!

/Zandra


Måndag igen

Jaha, då va det måndag igen.
Helgen har varit jätte bra, lugn och skön.
I lördags var jag och hjälpte mamma och moster i morfars hus. Klippte gräsmattan och lite. På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt tillsammans med älsklingen. I söndags var det konfirmation för min kära kusin. Trevligt och träffa släkten. :)
för tillfället känner jag mig oerhört stressad och lite panikkänsla i kroppen. Jag har grymt mycket och göra men vet inte vart jag ska börja. På lördag är det 150 års fest för pappa, faster och Inga- britt. Det är hur mycket som helst som ska göras innan dess; handla till kladdkaka, baka kladdkakan (till 80pers!!!), skriva tal, skriva sång, dukning, uppskärning av frukt och grönt till den exotiska plankan osv. Och detta är bara fritiden, på jobbet har jag massa små projekt som ska göras som jag inte har tillräckligt med självdiciplin att börja med. Jobbar på det... Jag är en väldigt strukturerad person och hatar att ha små saker liggandes över mig. Jag behöver strukturera upp allt, men så svårt när uppgifter kommer emellan som är lite viktigare (och roligare). Men antar att detta är det hårda arbetslivet så får bita ihop och försöka få struktur på det hela. Sitter just nu och håller på med en marknadsföringsplan och det är inte det lättaste ska jag säga er. Men men, varje uppförsbacke blir en sann lärdom. ;)

Idag var jag och fikade/lunchade med Jossan. Alltid lika trevligt!! Behövde få lite inputs om marknadsföring och om hemsidan: http://www.cafegreven.com/. Fick faktiskt riktigt bra tips som jag ska ta upp med mina medarbetare. :)

Nehe, nu ska jag sätta mig och skriva lite till innan jag packar ihop för idag.
Ha det bra allihopa!!



Inspiration?

Min inspiration för att skriva blogg har inte funnits på länge.. Vet inte varför, kanske har varit det underbara vädret som har gjort att jag inte känt för att sitta framför datorn på min lediga tid?

Valborg var jätte trevlig! Efter många om och men träffades vi nere i Linas sommarstuga. Grillade, drack, pratade massa skit och spelade 1000 regler. :) Efter festen åkte vi hem hit tillsammans med Lina och Jimmie som skulle sova hos oss. Dagen efter slappade vi mest. Låg och solade en stund medan Lina och Andreas var och spelade fotboll. När dem kom tillbaka bestämde vi oss för att grilla, igen. Åkte tillbaka till sommarstugan och grillade hamburgar. MUMS!! Bestämde oss för att dricka lite alkohol även denna kväll och spela lite kort. Blev dock inte så mycket dricka, men roligt hade vi! :) Lördagen var jag inne i stan och gjorde lite reklam för Café Greven tillsammans med Johanna. Var även och hjälpte henne sätta ihop några stolar, duktiga va vi! :) Kvällen på lördagen blev lugn. Andreas var och fiskade och sov på Ungskär, så jag var hemma själv. Söndagen gick åt till städning heeela dagen, jobbigt men skönt när det är klart!
I måndags åkte älsklingen till Halmstad på kurs, och kommer inte hem förens imon. Skönt och vara hemma själv... dem första dagarna, men nu är det väldigt tomt.
Igår var det pappas och fasters stora dag, dem fyllde 50 år!! Jag och mina kära syskon bestämde oss för att åka upp till pappa och överraska honom med frukost. Eftersom bror min skulle åka till skolan tidigt va vi där uppe redan halv sju. Dock gick inte överraskningen som den skulle då pappsen redan va uppe.Men men... Han blev glad för sin GPS i alla fall. :) Åkte sedan till jobbet, va där och sen hem för att göra sig iordning inför restaurang besök. Efter middagen åkte vi till farmor och grattade henne eftersom hon fyller samma dag. Väl hemma somnade jag som en stock. :) Vaknade dock mitt i natten av den j*vla magvärken. Hatar!!!

På praktiken går det ganska bra. Har gjort en annons till Café Greven som publicerades i Commersen igår, se den! :) Varit på lite möten också angående vissa event och tycker det är riktigt roligt. Tråkigt att det inte är så många event på gång nu, men uppskattar det lilla som finns. :)

I måndags var det premiär för veckoträff med tjejerna. Trevligt att förgylla måndagen med att träffa sina underbara vänner! :D

Ja, det blev en hel del uppdatering för er som orkar läsa. :) Själv ska jag ta en Ibumetin, vänta på att tvätten blir färdig och sedan lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv..
Ha det bra!!

//Zandra

RSS 2.0