Tlött

Usch, idag är en sån dag då allt känns snurrigt, konstigt.
Blir ofta så tycker jag när man försover sig. :P
Vaknade en halvtimme innan jag skulle till jobbet, så det var att bara slänga sig in i duschen och göra sig färdig på några snabba minuter. På jobbet har det varit full rulle hela dagen, ända in i det sista. Skönt, dagen går så fort då. :) Skulle ta morgondagen och göra en uppgift hemma, men har nu kommit på att det är inte möjligt. Behöver ett program på datorn på jobbet för att göra detta, och det är det avancerade programmet Outlook, suck!! Så får bli en tur in till stan imon med. Om jag gör det och bara hämtar datorn eller stannar där återstår att se.
Ska även testa på Floating imon med älsklingen. Spännande!! :)
Helgen som har varit var mycket trevlig!! Hade fredagsmys med min prins, tog det bara lugnt hela kvällen.
Lördagen var vi o hälsade på hos pappa och Andreas familj. Kvällen blev den efterlängtade festen "mammornas kväll ute" av. :) Hade en grymt rolig kväll som slutade på O'learys. :D
Söndagen däremot blev inte många knop gjorda. Låg mest på soffan, skönt det. :)
Bilder (!)
Kvällens söta värdinna! :)
Mia var med under förfesten. Mycket trevligt o träffa denna tjejen igen! :D
Flickorna inne i dimman! :)
Bjuder även på en bild från helgen innan. Spontanfest med dessa bruttorna och Krille. :)
Tror vi kör någon form av gympapass..Haha!! :D


//Zandra

It´s friday, I´m in love!

Hej hopp!!
Sitter hemma och jobbar idag. Fick ett samtal av en på praktiken om att hon kommer sitta hemma och jobba och tyckte jag kunde göra detsamma, NICE!! Ska bara försöka komma igång, alltid lika svårt. Så mycket annat hemma som måste göras. :P Men måste snart gå bort och handla mjölk så jag kan dricka mitt kaffe. :)
Veckan som har gått har väl varit ganska bra. I tisdags låg jag hemma och sov nästan hela dagen, dumma förkylning. Detta resulterade givetvis i att jag inte kunde somna på natten, så var rätt så trött på onsdagen.
Var med älsklingen på gymmet i onsdags, duktiga jag! Känner mig ganska vilsen på något sätt, men tur att jag har min personliga tränare med mig. :)
Helgen som kommer är ganska fullspäckad, och jag som behöver vila...
Ikväll ska jag o min prins umgås hela kvällen. Först blir det handla till middagen, sen en sväng till gymmet. Efter det hem och fixa mat och sen film! Underbart!! Imorgon blir det kanske middag hos pappa som lillebror ska laga. :) På kvällen är det "mammornas kväll ute", haha!! Kommer bli riktigt roligt att träffa tjejerna igen!! :D
På söndag blir det en tur till Sölvesborg, till Andreas morfar som fyller år. Kommer ju vara väldigt pigg och trevlig.. får göra det bästa av situationen. Denna festen har ju varit bestämt  nästan ett halvår. :)
Var föresten hos pappa igår som fick sitt nya kök (nya luckor) han har beställt från "Härjedals kök", och lite besviken blir man ju. Det var ganska många luckor som var fel, eller fattades eller var upp och ner (?). Men dem kommer om ca 3 veckor tydligen... Pappa var mycket nöjd med sina nya luckor så nu går han hela vägen; ny diskbänk och nytt kakel. Ny spis, ugn och kylskåp har han redan inhandlat. :)
Nehe, nu ska jag köpa mjölk och sen är det hårt arbete som väntar... :)


Never take someone for granted...

//Zandra

dags igen..

Känner att det är dags för ny uppdatering, dock vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.
I lördags begav sig Andreas, tillsammans med några vänner, upp till Åre för en vecka med snowboard åkning och afterski. Dem verkar ha mycket trevligt faktiskt, nästan så jag funderar på att följa med nästa år. ;)
Dock har det inträffat en del skador, tyvärr. Hoppas dem klara sig resten av veckan nu bara. Fick ett MMS av honom innan idag när han var på Afterski, tillsammans med hela RixMorron Zoo. LITE avis är jag allt. :)
Lördagskvällen tillbringade jag uppe i Folkets Hus tillsammans med massa andra folk. Annas pappa har fyllt "gubbe" så jag och Malin ställde upp och serverade och donade under kvällens gång. Efter vårt "arbetspass" var det dags att medverka i festandet och dansandet. :) En riktigt rolig kväll måste jag säga! :D
Söndagen var jag allmänt seg. Tog det ganska lugnt på dagen, och på kvällen var det Mary Kay party hos Malin. Handlade dock inget. Duktigt för att vara jag. :) Sen har jag ju redan en person att handla av när jag känner att jag kan unna mig det ;).
Igår stannade jag hemma från jobbet, med världens huvudvärk :P Gick hem en timme tidigare på måndagen för jag var så frusen. Somnade på soffan hela eftermiddagen, och sov ganska oroligt på kvällen. Kände att det var lika bra o stanna hemma på tisdagen då.
Idag var jag tillbaka på jobbet, lite piggare faktiskt, men förkylningen ligger och lurar i kroppen. :P Idag var även den sista dagen för en av medarbetarna på jobbet, så tråkigt...
Well, lite uppdatering om vad som händer i mitt liv..
Får ju även välkomna mina små syskon till Apple´s underbara värld! ;)

//Zandra

RSS 2.0