Stress, neeeej då

Många pratar om julstress dessa tider, och jag hade gärna "bara" haft det. Just nu ligger stressen i allt jag gör känns det som. Visar sig när jag ska gå och lägga mig då jag har svårt att somna, och på morgonen när jag inte orkar gå upp. :P Skolarbetet ligger nu i sista veckan, och jag har lite att ta igen iochmed att jag legat sjuk ett par dagar. :P Julklapparna ska inhandlas, praktiken ska också fixas. Men men, det ska nog lösa sig.
I torsdags förra veckan åkte jag in till Lyckeby för att ta sprutan. Har funderat fram och tillbaka om jag ska ta den eller inte, men tog den tillslut. Var extremt trött sen hela dagen och fruktansvärt ont i armen. Kunde inte ens hänga upp tvätten, suck! På natten vaknade jag med frossa så tog en ibumetin. Nästa gång jag vaknade vid fyra tiden var jag så varm att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, och yr på det. Somnade om och låg på soffan hela fredagen. Inte mycket till skolarbete gjort. Har varit små hängig hela helgen och imorse vaknade jag med extrem förkylning (igen). Mycket ska man tåla! Men bara att ruska liv i kroppen och börja med skolarbete. Har ringt runt några samtal och ska snart sätta mig och göra en intervjumodell, får se hur det går.
Ikväll är det luciafirande på Wilmas skola, mysigt! Imorgon har jag inget planera än, mer än en trevlig eftermiddagsfika. :) Onsdag kanske jag får nattgäst här på ön, mycket trevligt. Torsdag är det presentation för specialiseringen, den sista detta året. På kvällen är det fest med klassen, hejdå-/utflyttnings fest. Längtar dit med blandade känslor, men kommer bli en kanon kväll! :D Fredag är det utvärdering och sen är det jullov. Tiden går fort när man har roligt. :P
Har redan planerat fest i januari med! Haha, gäller att vara ute i god tid! :)
Nehe, back to work!
Torsdag kör vi igen! :D

Kommentarer
Postat av: becka

det ryktas om att det blir en liten hotshot på torsdag.. det var inte dåligt :)



det kommer bli så bra!!



Puss

2009-12-14 @ 14:13:26
URL: http://beckatheblogger.blogspot.com/
Postat av: karolina

ses hos tobbe! en repris från förra året men lite mindre sprit och ingen emilie som tar sönder badkaret... kanske det blir rebecka istället för i år har hon bokat "rum"!

2009-12-14 @ 14:42:20
URL: http://ksverklighet.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0