lite allt möjligt

Det var ett tag sen jag bloggade, och mycket har säkert hänt men orkar inte skriva ner det nu. :)
Förra veckan var jag i Stockholm tillsammans med mina kära grupp och presenterade för kunden. Gick mycket bra! Sen har vi haft presentation för klassen och nu avslutat detta projektet, och idag startade nästa. Nu ska vi gå in i specialiseringen i ca 4 veckor. Jag kommer att fördjupa mig i olika intervju metoder. Kommer bli riktigt kul!!
Helgen har varit mycket bra! I fredags var jag o åt hos mamma och sen drack kaffe hos pappa. :) Resten av kvällen tog jag det bara lugnt till jag hämtade Andreas då han har varit ute med jobbet.
Lördagen bestod av att hjälpa Anna lite i huset, duktiga va vi. :) Sen på kvällen va det fest i Jämjö. Och vilken fest sen!! Hade riktigt roligt, inte förens festvärdinnan kom upp och stängde av musiken jag tänkte på hur mycket klockan egentligen va, 05.45 typ. Haha!! Inte många fester som man orka hålla igång så länge... Men fick ju ta den smällen på söndagen. Trött som få!!! Men kanske inte lika trött som jag borde..
Har fått insikt till en sak jag MÅSTE förbättra hos mig själv. Inte roligt att få såna insikter, men bra då jag kan förbättra mig.
Veckan kommer att bestå av skola och även förberedande inför helgen. Fyller år på söndag så mycket som ska fixas innan dess. Eftersom det är första advent vill jag gärna få lite advents känsla. :) Så lite nya gardiner måste jag hinna sätta upp. :)
I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...

Kommentarer
Postat av: karolina

grattis i förskott (med 1 1/5 timma)!



hoppas du får både en bra advent och födelsedag =)



k

2009-11-28 @ 22:32:24
URL: http://ksverklighet.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0